به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام اکبری آخرین مهلت ارسال مقالات را 2 اردیبهشت ماه سال جاری اعلام و اظهارکرد: این همایش دارای هفت محور کلی شامل؛ «ماهیت، اهداف، ارکان و آثار تمدن اسلامی»، «قرآن کریم، مبانی و شاخصههای تمدن اسلامی»، «اهلبیت(ع) و تمدن اسلامی»، «نقش نهضتهای اسلامی در تحقق تمدن قرآنی»، «تمدن نوین اسلامی چالشها و آسیبها»، «تمدن نوین اسلامی راهکارها»، «تمدن نوین اسلامی و تمدن مهدوی» است.
وی با بیان اینکه ذیل هرکدام از این محورها ، موضوعاتی پیشبینی شده که پیش از این اطلاع رسانی شده است ، افزود: مقالات باید دارای ساختاری شامل؛ عنوان مقاله، چکیده مقاله، واژگان کلیدی، مقدمه، مطالب اصلی مقاله، نتیجهگیری، پینوشت (در صورت وجود یادداشت توضیحی) و فهرست منابع باشد.
وی همچنین افزود: حجم مقالات نیز نباید از 25 صفحه حروفچینیشده (7500 کلمه) تجاوز کند، همچنین مقالات نباید در هیچ نشریه و همایشی ارائه شده باشند.
حجت الاسلام اکبری از برگزاری جلسات تخصصی در حاشیه این همایش خبر داد و افزود : پیش از برگزاری هشتمین همایش بین المللی پژوهش های قرآنی ، 14 همایش و جلسه تخصصی از سوی دبیرخانه این همایش برگزار خواهد شد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در پایان خاطرنشان کرد: هشتمین همایش پژوهش های قرآنی از سوی دفتر مرکزی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم با حمایت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری همزمان با سی و یکمین دوره مسابقات قرآن کریم با محوریت قرآن کریم و تمدن اسلامی در چهار بخش کتاب، پایان نامه، مقاله نویسی و طرح های پژوهشی برگزار خواهد شد.
پایان پیام/
نظر شما