به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان و به نقل از روابط عمومی شورای اسلامی استان زنجان، علیرضا بیگلری، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان در دیدار با اعضای شورای اسلامی استان زنجان با اشاره به فعالیت دانشکده داروسازی در استان و لزوم سرمایه گذاری در این بخش گفت: سرمایه گذارانی که طرح آن ها دارای توجیه باشد می توانند با حمایت دانشگاه علوم پزشکی زنجان اقدام به سرمایه گذاری کنند.
بیگلری بهره برداری از بیمارستان 220 تختخوابی ابهر را ضروری دانست و اظهار کرد: در حال حاضر بیمارستان امدادی ابهر مشغول ارائه خدمت به مردم است و از نظر مدیریت و وجدان کاری این بیمارستان در استان جزو برترین هاست.
وی در خصوص کمبود پزشک برخی مشکلات این حوزه خاطر نشان کرد: با اجرای سیاست های ابلاغی رهبری در 18 بند بسیاری از مشکلات موجود مرتفع می شود.
سرپرست دانشگاه یادآور شد: با اجرای این سیاست ها تعرفه های خدمات بهداشتی درمانی واقعی تر شده و ضریب ماندگاری پزشک در مراکز بهداشتی درمانی و درمانگاه های دولتی و روستایی افزایش می یابد.
بیگلری یادآور شد: در حال حاضر اختلاف تعرفه خدمات پزشکی در مراکز دولتی و خصوصی آنچنان زیاد است که پزشکان تمایل کمتری به فعالیت در بخش دولتی دارند.
وی دانشگاه های علوم پزشکی را از پیچیده ترین سازمان ها برشمرد و ابراز کرد: با اعتبارات کنونی نمی توان هزینه های موجود را تامین کرد.
این مقام مسئول توسعه کیفی را از اولویت های نخست دانشگاه علوم پزشکی استان دانست و افزود: بازسازی مراکز درمانی و احداث این مراکز در مناطق محروم و عدالت در بخش بهداشت و درمان در دست اقدام است.
بیگلری در خصوص کمبود پزشک در برخی بیمارستان ها از جمله ایجرود و ماهنشان گفت: در این بیمارستان ها علیرغم اینکه هزینه 112 هزار تومانی برای هر تخت پرداخت می شود درآمد صفر بوده و تعداد مراجعین نیز اندک است.
وی با اشاره به نامگذاری سال جدید تحت عنوان "فرهنگ و اقتصاد با عزم ملی و مدیریت جهادی" اظهار کرد: یکی از راه های صرفه جویی و توسعه اقتصادی ارتقا فرهنگ سلامت است که امسال با شعار "خود مراقبتی" ترویج می شود.
این مقام مسئول در خصوص نگرانی های مردم نسبت به بروز بیماری سرطان و شایعاتی مبنی بر آلودگی هوای شهر زنجان به دلیل استقرار کارخانجات سرب و روی گفت: سرطان به صورت سونامی در جهان روند افزایش دارد.
بیگلری تصریح کرد: مطالعاتی که در سطح شهر زنجان انجام شده مبین آن است که میزان شیوع سرطان در زنجان بالاتر از میانگین کشوری نیست.
به گفته وی مطالعات دیگری در استان زنجان انجام خواهد شد تا میزان شیوع انواع سرطان را به تفکیک در استان زنجان مشخص کند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان گفت: مطالعات تاثیر مواد غذایی بر جهش های ژنی و ایجاد بیماری ها ضروری است و استان زنجان آمادگی انجام این مطالعات را دارد.
بیگلری در خصوص کیفیت خدمات پزشکی گفت: آموزش پزشکان به صورت استاندارد انجام می شود و پزشکان بسیاری هستند که زندگی و کار آن ها الگوست.
وی متذکر شد: تفاوت در تشخیص پزشکی به دلیل اختلاف علایم دوره های مختلف بیماری است بنابراین در خیلی از موارد نمی توان پزشک را به تشخیص اشتباه متهم کرد.
پایان پیام/
نظر شما