به گزارش خبرگزاری شبستان، در این فرهنگسرا دستاوردهای مدیریت شهری تهران در حوزه کتاب و کتابخوانی معرفی خواهد شد. برنامه های این فرهنگسرا در قالب بخش های نمایشگاهی، نمایش های میدانی، کارگاه های آموزشی و تخصصی، مسابقات کتابخوانی و ثبت نام عمومی مخاطبان در کتابخانه های سازمان به صورت رایگان ارائه می شود.
در حاشیه برنامه های اصلی این فرهنگسرا گروه های هنری ویژه برنامه هایی را برای کودکان برگزار خواهند کرد. تصویرسازی کتاب قصه خوب، بچه خوب، بازی با کتاب، مشاعره، تصویرسازی با ضرب المثل های فارسی و آموزش صحافی ویژه کودکان و نوجوانان از جمله برنامه های این غرفه است.
نمایش های خیابانی و شاهنامه خوانی از دیگر برنامه های فرهنگسرای کتاب است. همچنین در این فرهنگسرا از نویسندگان، شعرا و مسئولان فرهنگی برای شرکت در نشست ها دعوت به عمل می آید.
برگزاری کارگاه های تخصصی در زمینه داستان نویسی، قصه گویی و مهارت های مطالعه ده دقیقه ای از دیگر برنامه های کارگاهی این فرهنگسرا خواهد بود.
معرفی نرم افزار کتابخانه ها، ارسال بلوتوث فرهنگسرای همراه، کتاب مترو، کتاب اتوبوس، نماهنگ های کتاب و کتابخوانی، برگزاری مسابقات حضوری، پیامکی و اینترنتی کتابخوانی و طراحی و تولید محصولات فرهنگی اعم از تیرک مطالعه و درخت دانش از دیگر برنامه های پنجمین فرهنگسرای کتاب است.
در این فرهنگسرا کلیه معاونت های شهرداری تهران در غرفه های اختصاصی دستاوردهای خود را در زمینه مطالعات، انتشارات و ارتقاء فرهنگ کتاب و کتابخوانی ارائه می کنند.
فرهنگسرای کتاب همزمان با بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در محل مصلای امام خمینی(ره)، مقابل شبستان اصلی از دهم تا بیستم اردیبهشت ماه از ساعت 10 تا 20 برپا می شود.
پایان پیام/
نظر شما