به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، حجت الاسلام کاظم لطفیان امروز (9 اردیبهشت ) در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی اظهارداشت: در سال گذشته تلاش شد این دوره های آموزشی بیشتر با حضور دو قشر تاثیرگذار "روحانیون و معلمان" در سطح استان برگزار شود.
وی با اشاره به اینکه فرق و مذاهب یکى از دانشهاى دیرین و دیرپاى اسلامى است که از همان سدههاى نخستین اسلامى پا گرفته و همچنان مورد توجه اندیشمندان اسلامى است، افزود: روحانیون و معلمین می توانند در مسیر سعادت هر جامعه ای، نقش کلیدی داشته باشند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی تاکید کرد: در همین راستا در سال گذشته 10 کارگاه آموزشی فرق و مذاهب در سطح استان برگزار شد که در مجموع یکهزار و 105 نفر در این کارگاه های آموزشی شرکت کردند.
وی با اشاره به عدم آشنایی کافی جامعه؛ به ویژه دانشآموزان و معلمان با این فرقههای ضاله و مبانی و اعتقادات انحرافی آن و نیز نحوه فعالیت مروجان این فرق، از همه دستگاههای اجرایی مرتبط با این مسئله خواست تا بهصورت جدی وارد عمل شوند.
لطفیان ارتقای سطح آگاهیهای دینی و مذهبی مخاطبین در حوزه فرق و مذاهب، توجیه مخاطبین نسبت به خطر تهاجم وهابیت و القای شبهات، ارتقای توانمندی در پاسخ به شبهات و القائات، ایجاد ارتباط و تعامل مناسب با پیروان فرق و مذاهب اسلامی از طریق چهره های فرهنگی را از اهداف برگزاری این دوره ها اعلام کرد.
وی یاداور شد: آشنایی با تاریخچه و بنیانگذاران مذاهب اسلامی، آشنایی با مشترکات مذاهب اسلامی، نقد و بررسی مبانی و آراء وهابیت و بررسی دلایل تکفیرگرایی در وهابیت آشنایی با تاریخچه و مبانی وحدت و تقریب مذاهب اسلامی و بررسی شیوههای تعامل و تقریب مذاهب اسلامی از سرفصل های این دوره های آموزشی بوده است.
پایان پیام/
نظر شما