به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، حجت الاسلام محسن قرائتی عصر امروز در همایش آیت الله سید عبدالحسین طیب اصفهانی اظهار داشت: آیت الله طیب از قرآن در بطن زندگی خود استفاده می کرد و به صورت همه جانبه به قرآن می پرداخت.
وی افزود: بنده در نوشتن تفسیر نو از ظرفیت تفسیر آیت الله طیب و تفسیر فرقان استفاده کردم که نقش موثری در نگارش تفسیر نور داشت.
وی با بیان اینکه این جلسات و گرامیداشت بزرگان برگزار و تمام می شود اما معرفی آن ها و الگوگیری از شخصیت آن ها باید ادامه داشته باشد، تصریح کرد: آیت الله طیب 23 جلد تفسیر نوشت که اگر 20 طلبه یک تفسیر بنویسد آنگاه یک چهارصدم کار آیت الله طیب را انجام داده و این هم مفید است.
حجت الاسلام قرائتی با تاکید بر اینکه باید بیش از بیش برای قرآن کار کنیم، ادامه داد: خیلی کم برای قرآن در حوزه،دانشگاه ها، مساجد و جاهای مختلف کار شده و نیاز به کار بسیار برای قرآن است.
وی با بیان اینکه هنرمندان برای سریال های ماه مبارک رمضان از چندماه قبل اقدام کرده اند، گفت: طلاب، روحانیون و مردم نیز باید برای قرآن در ماه مبارک رمضان نیز ار چند ماه قبل از فرارسیدن ماه رمضان کار کنند و برنامه ریزی هایی داشته باشند که تفسیر قرآن بیان شود.
وی با اشاره به همه جانبه بودن قرآن، افزود: قرآن سبک زندگی کامل انسان است و بهترین روش ها را برای زندگی هر نفر به صورت کامل تشریح می کند و "قال و قالو " آیات قرآن گفتگوی تمدن ها است و باید از آیات و داستان های قرآنی استفاده کنیم.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور بیان داشت: چگونگی بیان تفسیر آیات قرآن بسیار مهم است که باید تفسیر آیات بر اساس نیاز زمان و به صورت آسان و ساده که برای همگان قابل فهم باشد باید بیان شود.
وی خاطرنشان کرد: قرآن هر صبح و شام به ما چیزهای جدیدی می آموزد و نباید تنها به مدارک تحصیلی دانشگاهی و حوزوی خودمان اتکا کنیم بلکه باید از مفاهیم قرآن و درس های آن بهره ببریم.
پایان پیام/
نظر شما