به گزارش خبرنگار ادبیات شبستان، مراسم گشایش خانه فرهنگ ایثار و مقاومت امروز 11 اردیبهشت ماه با حضور «علی جنتی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و «سید عباس صالحی» معاون فرهنگی وزارت ارشاد، «علی شجاعی صایین» مدیر کل اداره کتاب جمهوری اسلامی ایران و «سعید الفتی» معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور ایثارگران در سالن چشمانداز بیستو هفتمین نمایشگاه کتاب برگزار شد.
علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم طی سخنانی گفت: در فرهنگ قرآنی، ایثار و شهادت مفهومی فراتر از آنچه که امروز به ایثار تلقی میشود، است. آنچه که امروز ما به دنبال آن هستیم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به همان معنی است که میفهمیم، یعنی تلاشها و مجاهدتهایی که در دوران دفاع مقدس انجام شده است و امروز نیز جانبازان و خانوادههای شهدا در حال انجام دادن آن هستند.
وی درباره وظایف وزارت ارشاد در این خصوص بیان کرد: یکی از وظایفی که در حال حاضر بر عهده وزارت ارشاد و بنیاد شهید است ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است و همه ما موظفیم به این سمت حرکت کنیم. خوشبختانه تا به حال آثار زیادی نیز در حوزه دفاع مقدس اعم از فیلم، کتاب، نمایشنامه و حتی موسیقی در کشور تولید شده است که برای ما گنجینه عظیمی است. تا به حال حدود دهها هزار کتاب در حوزه ادبیات داستانی، خاطرات، داستانهای حقیقی، وصایا و صوت از آثار دفاع مقدس به جا مانده است که امروز به عنوان یک سرمایه عظیم در اختیار ما قرار گرفته است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه، حفظ فرهنگ ایثار و شهادت را مهم تلقی کرد و گفت: آنچه که امروز برای ما مهم است، حفظ فرهنگ ایثار در جامعه است و اینکه آن را به نسل جوان و کسانی که در زمان دفاع مقدس حضور نداشتند، منتقل کنیم. ترویج فرهنگ ایثار و شهادت وظیفه ملی و بر عهده همه آحاد مردم است. جانبازان مجسمه ایثار و فداکاری هستند و نفس حضور آنها در هر مراسمی نشاندهنده ایثار است.
وی در ادامه اظهار کرد: امیدواریم این خانه از سال آینده سالن بهتری در نمایشگاه کتاب داشته باشد و برنامهها و سخنرانیهای آن با حضور نویسندگان و فیلمسازان این حوزه برپا شود.
جنتی در پایان ابراز امیدواری کرد: سالن خانه فرهنگ ایثار و شهادت با همکاری بنیاد شهید و وزارت ارشاد تأسیس شود و خود ایثارگران این خانه را تکمیل و آباد کنند.
پایان پیام/
نظر شما