لزوم همکاری بین بخشی میان سازمان ها و نهاد های در فعالیت های فرهنگی

خبرگزاری شبستان:سرپرست دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد فارس گفت: با همکاری بین بخشی میان سازمان ها و نهاد های مختلف فرهنگی می توان برای فعالیت های مختلف اقدامات موثرتری انجام داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، حجت الاسلام غلامحسین نیازی، سرپرست دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد فارس در دیدار با سید مجید قافله باشی، مدیر امور بین الملل موسسه فرهنگی اکو با بیان اینکه با همکاری بین بخشی میان سازمان ها و نهاد های مختلف فرهنگی می توان برای فعالیت های مختلف اقدامات موثرتری انجام داد، گفت: استان ولایت مدار فارس ظرفیت ها و توانایی های بالقوه ای دارد که به عنوان یک منطقه نمونه فرهنگی، اسلامی در ایران عزیز و دنیا شناخته شده است.


وی خاطرنشان کرد: وجود مساجد قدیمی در استان فارس و شهر شیراز با معماری های برجسته اسلامی، حوزه های علمیه با سابقه، اماکن مذهبی، تاریخی و گردشگری و به خصوص بارگاه ملکوتی حضرت احمد بن موسی شاهچراغ (ع) در سومین حرم اهل بیت (ع) در کنار بقاع متبرکه امامزادگان واجب التعظیم (ع)، این خطه از کشور را ممتاز ساخته است.
 

سرپرست نمایندگی خبرگزاری شبستان در استان فارس در ادامه با اشاره به برگزاری برنامه های ویژه مناسبت های مذهبی و فرهنگی در شیراز از جمله هفته شیراز، مراسم بزرگداشت شاعرانی نظیر حافظ و سعدی شیرازی و دیگر مفاخری که در دنیا شناخته شده هستند، خواستار تعامل بیشتر و همکاری موسسه فرهنگی اکو با نهادهای فرهنگی استان فارس در زمینه های مختلف فرهنگی و دینی شد.


حجت الاسلام نیازی همچنین ضمن اشاره به اجرای برنامه های فرهنگی و برخورداری استان فارس از یک هزار و 57 کانون فرهنگی مساجد، برای همکاری های ممکن الاجرا بین این موسسه با کانون های مساجد استان فارس اعلام آمادگی کرد.


همچنین سید مجید قافله باشی، مدیر امور بین الملل موسسه فرهنگی اکو در این دیدار با استقبال از اعلام آمادگی سرپرست دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد فارس، برای انجام همکاری های مفید در زمینه های فرهنگی، مذهبی و ورزشی اعلام آمادگی کرد.


وی پیشنهاداتی را به منظور معرفی اماکن مذهبی، مساجد تاریخی، گردشگری و نیز معرفی شیراز به عنوان یکی از مناطق شاخص تمدن اسلامی، ایرانی عنوان کرد که برگزاری شب شعر، مسابقات ورزشی، نمایشگاه و همچنین سفر سفرای عضو سازمان اکو به شیراز از جمله پیشنهادات بود.


مدیر امور بین الملل موسسه فرهنگی اکو همچنین از برگزاری نمایشگاه توانمندی ها، آثار و صنایع دستی استان فارس در تهران استقبال و برای برپایی این نمایشگاه اعلام آمادگی کرد.


لازم به ذکر است، این دیدار در راستای مسئولین و اعضای سازمان فرهنگی اکو در سال گذشته در شیراز انجام شد.


خاطرنشان می شود، سازمان همکاری اقتصادی (اکو) یک سازمان منطقه‌ای- بین‌المللی است که در سال 1341 با نام سازمان همکاری منطقه‌ای برای توسعه (Regional Cooperation for Development)به منظور ترویج همکاری اقتصادی، علمی و فرهنگی توسط سه کشور ایران، پاکستان و ترکیه تأسیس شد که خود دارای سازمان اقتصادی و مؤسسه فرهنگی بود. پس از پیروزی انقلاب اسلامی، این سازمان در سال 1357 به حال تعلیق درآمد.


پس از آن کشور های ایران، پاکستان و ترکیه به بازسازی بخشهای مختلف این سازمان و تجدیدنظر در قوانین موجود در آن پرداخته و در سال 1362 بخش اقتصادی این سازمان با نام جدید سازمان همکاری اقتصادی (Economic Cooperation Organization) که به اختصار (اکو) خوانده می‌شود، دوباره فعال شد و در سال 1364 بخش فرهنگی این سازمان مورد تجدیدنظر و بازسازی قرار گرفت.


در سال 1371 با پیوستن هفت عضو جدید یعنی کشور های افغانستان، جمهوری آذربایجان، قزاقستان، ترکمنستان، قرقیزستان، ازبکستان، و تاجیکستان این سازمان کاملا فعال شد و فعالیت آن تا به امروز ادامه دارد.


پایان پیام/

کد خبر 364391

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha