به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، آیتالله حسینیبوشهری امروز (18 اردیبهشت) در دبیرخانه همایش ملی اقتصاد مقاومتی از منظر دین که در سالن شهرداری قم برگزار شد، با اشاره به موضوع اقتصاد مقاومتی گفت: اقتصاد مقاوتی در قبل هم مطرح بوده اما رهبری معظم انقلاب به صورت جدی به آن تاکید کردند.
وی بیان داشت: اندیشیدن و به کار بستن تدابیری که این تدابیر ارائه راهکارهای هوشمندانه برای جلوگیری بر فشار اقتصاد کشور باشد، نوعی اقتصاد مقاومتی است.
مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور گفت: منظور از اقتصاد مقاومتی فشار بر مردم نیست و نباید به گونهای تلقی شود که مردم دچار مشکل میشوند، بلکه مردم در رفاه قدم بر میدارند.
*اقتصاد مقاومتی ایستایی نیست
آیتالله حسینیبوشهری تاکید کرد: اقتصاد مقاومتی ایستایی نیست، بلکه حرکت و رشد و پیشرفت به جلو است، اقتصاد مقاومتی یک اقتصاد پویا است و میتواند الگو ارائه دهد.
وی عنوان داشت: اقتصاد مقاومتی مربوط به دوران تحریم نیست و مقطعی نخواهد بود بلکه باید ریل گذاری کرد و به نتیجه مطلوب رسید.
مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور گفت: در اقتصاد مقاومتی محدودیت نداریم، بلکه مدیریت مصرف داریم و میتوانیم به درستی فرهنگ اقتصادی داشته باشیم.
*دشمن دنبال سلطه اقتصادی و فرهنگی در کشور است
وی تصریح کرد: اگر در مسائل اقتصادی به ما سلطه ایجاد کردند به دنبال آن سلطه فرهنگی خواهد بود و نباید اجازه دهیم که اینگونه مسائل دنبال شود.
آیتالله حسینیبوشهری عنوان داشت: باید تلاش کنیم که به با عقل و دانش به نتیجه رسیده و با جهاد مالی اجازه سلطه دشمن را ندهیم و مسائل اسلامی را گسترش دهیم.
*نیازمند جهاد مالی در کشور هستیم
مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور تصریح کرد: جهاد مالی این نیست که پول به دیگران بدهیم تا دیگران بجنگند، بلکه جهاد مالی یعنی اینکه به گونهای برنامهریزی کرد که جلوی سلطه گری دشمن را گرفت.
وی ادامه داد: در خصوص اسراف واقعا الگوی مصرف درستی نداشتیم و تنها نباید به شعار اکتفا کنیم و باید موارد اسراف جلوگیری شده تا بتوانیم به اقتصاد مقاومتی توجه داشته باشیم.
*از اصل 44 استفاده مناسبی نمیشود
آیتالله حسینیبوشهری با تاکید بر مردمی کردن اقتصاد گفت: متاسفانه هنوز آنگونه که نیاز است اقتصاد مردمی نشده و به اصل 44 توجه نداریم و آنگونه که واگذار هم که میشود، آنگونهای است که به بخش خصوصی داده میشود که ارتباط با دولت دارد.
وی گفت: در خصوص مصرف تولیدات داخلی باید توجه جدی به کالای ایرانی داشته باشیم و نباید منتظر باشیم که همه کالای ما خارجی باشد و البته از آن طرف هم نباید به گونهای باشد که کالای ایرانی بی کیفیت باشد.
مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور با اشاره به آفت چشم دوختن به نفت گفت: نباید به گونهای باشد که همه تفکر ما به نفت باشد بلکه باید در اقتصاد و تولید داخلی نیز دقت نظر کنیم و تنها اتکا به نفت نداشته باشیم.
پایان پیام/
نظر شما