سومین نشست تخصصی کار آفرینی در دانشگاه سمنان برگزار شد

خبرگزاری شبستان: سومین نشست تخصصی کار آفرینی با حضور مسئولان در تالار دانش دانشکده علوم انسانی دانشگاه سمنان برگزار شد .

به گزارش خبرگزاری شبستان از سمنان ، علاء الدین میر محمد صادقی نائب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در این نشست با بیان اینکه باید دانشگاه کار آفرین ایجاد کرد افزود : متاسفانه دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی به سختی جذب بازار کار می شوند زیرا رشته های دانشگاهی مطابق با نیاز جامعه و منطقه تعریف نشده است .


وی افزود : دانشگاههای کار آفرین می توانند در این زمینه کمک کننده باشند و در انها رشته های مرتبط با نیاز جامعه تدریس شود تا در چرخه تولید قرار گیرند و در جامعه موثر باشند .


وی خطاب به دانشجویان و جوانان گفت : فارغ التحصیلان دانشگاهها باید در کنار تحصیلات و علم آموزی به کسب تجربه هم بپردازند تا بتوانند در کار خود موفق تر باشند .


میر محمد صادقی یکی از آفات موفقیت در حوزه کار آفرینی ، خصوصا در بین جوانان را عجله برای پولدار شدن دانست و اظهار داشت : جوانان در کنار استفاده از تجربیات و صبر و تحمل ، پشتکار و امید را چاشنی کار خود کنند و از بلند پروازی و عجله بپرهیزند تا در کار خود موفق باشند .


نائب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران همچنین کسب اطلاع صحیح از اوضاع اقتصادی ، انتخاب کار درست و انجام درست آن کار را از دیگر عوامل موفقیت در کار آفرینی عنوان کرد .


میر محمد صادقی خاطر نشان کرد : در کنار رسیدن به موفقیت در کارآفرینی ، نباید انجام کار های معنوی و خیر فراموش شود .


رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان هم در این نشست گفت : دانشگاه سمنان به عنوان دانشگاه منتخب و مادر استان فعالیت های علمی ، پژوهشی ، تحقیقاتی و فناوری خوبی را در دست انجام دارد .


سیف ا... سعدالدین در خصوص تغییر ماهیت دانشگاهها به سمت کار آفرینی گفت : دانشگاه سمنان بعد از دانشگاههای تهران اولین دانشگاهی است که دارای مرکز کار آفرینی است و رویکرد عملی شدن آموزه ها در این دانشگاه محقق شده است .


وی افزود : هم اکنون دانشگاه سمنان به عنوان دانشگاه مادر استان سمنان دارای 22 دانشکده ، یک پردیس بین الملل ، پارک علم و فناوری ، پردیس فناوری های نوین ، دو پژوهشکده ، هفت گروه پژوهشی و بیش از 16 هزار و 500 دانشجو است .


همچنین در این نشست جمعه ای رئیس اتاق بازرگانی استان ، مجید مداح رئیس دانشکده اقتصاد ، مدیریت و امور اداری دانشگاه سمنان ، فیض عضو هیات علمی دانشگاه سمنان و رئیس بنیاد نخبگان استان مطالبی پیرامون کار آفرینی ، اقتصاد و فرهنگ و ظرفیت های استان سمنان به لحاظ معدنی ارائه کردند.


امضاء توافق نامه همکاری بین دانشگاه سمنان و انجمن صنایع و معادن گچ کشور


توافق نامه همکاری بین علی خیرالدین به نمایندگی دانشگاه سمنان و علاء الدین میر محمد صادقی رئیس انجمن صنایع و معادن گچ و کانون هماهنگی دانش و صنعت گچ و نمک کشور امضا ء شد .


هدف از انعقاد این توافق نامه که در حاشیه برگزاری سومین نشست تخصصی کار آفرینی در دانشگاه سمنان امضاء شد ، استفاده مناسب از توانایی های علمی ، تحقیقاتی ، صنعتی ، آزمایشگاهی ، کارگاهی ، تجهیزات و امکانات طرفین برای انجام پروژه های پژوهشی است .


تعریف پروژه های تحقیقاتی مودر نیاز ، همکاری در پذیرش دانشجویان برای گذراندن دوره های کار اموزی ، همکاری در برگزاری بازدیدهای متقابل علمی و تامین تسهیلات و امکانات کارگاهی از جمله محورهای همکاری دو طرف در قالب این توافق نامه است .


این توافق نامه به مدت دو سال قابل اجراست.
پایان پیام/
 

کد خبر 367068

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha