حجت الاسلام احمد راهداری، امام جمعه موقت زاهدان به خبرنگار شبستان گفت: دین اسلام و قرآن تاکید فراوانی بر امر تعلیم و تعلم و تزکیه کرده و سفارش همیشگی پیامبر اکرم (ص) نیز یادگیری و علم آموزی است.
وی با بیان اینکه مهم ترین آسیب موجود در کتابخانه ها، عدم استفاده بهینه و مفید از کتاب و جایگاه ارزشمند کتاب است، افزود: یکی از اساسی ترین اقدامات حضرت علی (ع) در زمان خلیفه اول، تاسیس دارالقرآن بود و در دوران ائمه اطهار (ع) به خصوص در زمان امام صادق (ع) و بعد از غیبت امام زمان (عج) کتابخانه ها، شکل رسمی به خود گرفته به طوری که تعداد کتاب های کتابخانه مرحوم شیخ طوسی، موسس حوزه علمیه نجف که در آتش سوخت، 400 هزار جلد ذکر شده است.
امام جمعه موقت زاهدان در خصوص ارتقای سطح کتابخانه ها و ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی در جامعه اظهار کرد: همه اقشار تاثیرگذار در جامعه از جمله اساتید دانشگاه و معلمان در سر کلاس درس، والدین در خانه، روحانیان در منبر و وعظ و خطابه و به خصوص صدا و سیما با برنامه های متنوع باید در راستای تبلیغ و گسترش فرهنگ کتاب و کتابخوانی در جامعه تلاش کنند.
حجت الاسلام احمد راهداری درخصوص راه های جذب جوانان به مطالعه کتاب تصریح کرد: برگزاری مسابقات کتابخوانی و اهدای جوایز نفیس از جمله کمک هزینه سفرهای زیارتی، تهیه جهیزیه و ازدواج و وام دانشجویی از راهکارهای جذب بیشتر جوانان به بحث مطالعه است.
وی نقش نظارتی هیئت امنا و امام جماعت مساجد را در ارتقاء فرهنگ کتابخوانی جامعه مهم ارزیابی کرد و افزود: متولی امر کتابخانه ها در شهرستان ها، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی است که بیشترین حمایت برای انجام فعالیت های فرهنگی در استان ها برعهده این نهاد فرهنگی و هنری است.
پایان پیام/
نظر شما