به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان و به نقل از روابط عمومی و اطلاع رسانی کمیته امداد استان زنجان، عمران صفری مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان طارم اظهار کرد: ازدواج یکی از موضوعات مورد تاکید در دین اسلام است.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر برخی از جوانان به علت سختگیریهای بیمورد والدین و سخت شدن شرایط ازدواج توان تشکیل زندگی مشترک را ندارند، اضافه کرد: در کشور دستگاههای متولی امر ازدواج اقدامات بسیاری را در آسانسازی این سنت حسنه انجام میدهند تا از این طریق سن ازدواج کاهش یابد.
مدیر کمیته امداد شهرستان طارم با اشاره به اینکه کمیته امداد نیز با توجه به رسالتی که در امر حمایت از نیازمندان جامعه دارد، نسبت به آسانسازی امرازدواج در بین جامعه تلاش میکند، تصریح کرد: حمایت از مددجویان در این بخش از طریق اهدای کمک هزینههای خرید جهیزیه به نوعروسان و اهدای هدیه ازدواج به تازه دامادها صورت میگیرد.
این مسئول با اشاره به اینکه پرداخت کمک هزینه ازدواج با هدف آسانسازی موضوع ازدواج در بین مددجویان عملی میشود، اضافه کرد: با برنامهریزیهای صورت گرفته، کمیته امداد به نوعروسان مددجو مبلغ 10 میلیون ریال و به تازه دامادها 20 میلیون ریال در قالب هدیه ازدواج کمک میکند.
صفری با اشاره به اینکه سال گذشته 130 فقره کمک هزینه ازدواج به مددجویان طارمی اهدا شد، بیان کرد: در این راستا یک میلیارد و 187 میلیون ریال اعتبارهزینه شد.
وی در ادامه با اشاره به برگزاری دورههای آموزشی برای جوانان در آستانه ازدواج طارمی تصریح کرد: متاسفانه در برخی از موارد مشاهده شده است که به دلیل انتخاب های نادرست زندگی دو زوج از هم پاشیده شده است.
مدیر کمیته امداد شهرستان طارم همچنین نبود آگاهی در زمینه ازدواج را نیز ازدیگر دلایل شکست ازدواج عنوان کرد و افزود: در صورتی که آگاهی لازم در مددجویان وجود داشته باشد، از شکست آنان در بحث ازدواج جلوگیری میشود.
این مسئول با اشاره به اهداف برگزاری دورههای آموزشی قبل از ازدواج اضافه کرد: این دورهها به منظور بصیرت افزایی در بین مددجویان این نهاد و در راستای ارتقای سطح آگاهی آنها در موضوع ازدواج برگزار میشود.
صفری با بیان اینکه در دوره مذکور موضوعات مختلفی به جامعه هدف آموزش داده می شود، گفت: در این دوره ها مسایلی همچون آشنایی بیشتر مددجویان با اصول و مبانی دینی و معرفتی و بکار بستن آنها در زندگی، تقویت عزت نفس مددجویان، تقویت ارتباطات مثبت اجتماعی زوجین، نحوه برخورد زوجین در زندگی مشترک و مدیریت اقتصادی زندگی به مددجویان آموزش داده میشود.
وی خاطرنشان کرد: در دورههای آموزشی مذکور کنترل اضطراب، کنترل خشم، خود آگاهی، ارتباط موثر، همدلی، وابستگی سالم، مثبت اندیشی، تغییر پذیری، تفکرانتقادی و تفکر خلاقانه به مددجویان آموزش داده میشود.
این مقام مسئول گفت: با بررسی انجام شده برگزاری این دورهها تاثیر بسزایی در عملکرد مددجویان داشته و با آمار گرفته شده هم اکنون میزان طلاق در بین جامعه هدف بسیار پایین و نزدیک به صفر است.
پایان پیام/
نظر شما