به گزارش خبرگزاری شبستان، محمد امید در نشست تخصصی تبیین نقش تعاملی مددکاران اجتماعی و مشاورین رفتاری این نهاد که با حضور سرپرست کمیته امداد کشور در سنندج برگزار شد، اظهار کرد: مددکاران و مشاورین پایههای اصلی توانمندسازی مددجویان زیرپوشش این نهاد هستند.
وی تصریح کرد: معتقدیم در زمینه اشتغال و توانمندسازی مددجویان باید آنها را از کانال و فیلتر مشاورین فرهنگی عبور دهیم تا شاهد ایجاد اشتغالهای پایدار آنها باشیم.
به گفته معاون اشتغال کمیته امداد امام(ره)، مددکاران بایددر نخستین گام با شناسایی قابلیت و تواناییهای مددجویان بستر را برای توانمندسازی آنها فراهم کنند.
امید افزود: تجربهها ثابت کرده طی سالهای گذشته طرحهایی که با این روش اجرا شده از پایداری بیشتری برخوردار است.
وی تصریح کرد: شناخت مددکار از توانایی و استعدادهای مددجویان و هدایت آنان موجب پایداری و بازخورد بهتر برنامهها در حوزههای مختلف به ویژه اشتغالزایی میشود.
معاون اشتغال و خود کفایی کمیته امداد با بیان اینکه برنامههایی که در کمیته امداد دارای پیوست فرهنگی هستند موفقتر و نتایج مطلوبتری را داشتهاند، بیان کرد: خوشبختانه با تعامل و انسجام بین بخشی که در حوزههای مختلف این نهاد در سطح استان وجود دارد توفیق در زمینه توانمندسازی مددجویان بالا است.
وی خاطرنشان کرد: امروزه مددکار محوری به جای وظیفه محوری در راس برنامههای این نهاد قرار گرفته و هر فعالیت و خدمتی که برای جامعه هدف این نهاد قرار است اجرا شود باید مددکار محور باشد.
وی گفت: براین اساس در تمام برنامههای فرهنگی، اشتغال، مسکن و سرفصلهای مختلف قبل از تعریف و اجرای هر برنامهای باید با نظارت مددکاران انجام شود.
امید لازمه موفقیت طرحهای اشتغالزایی را وجود زیرساختهای مناسب در این حوزه عنوان کرد و گفت: هماهنگی و تعامل و بهرهگیری از ظرفیت بخشهای مختلف یکی از مهمترین نیازهای در این حوزه است.
وی خاطرنشان کرد: همدلی و هماهنگی و حرکت در یک چارچوب مشخص در سطح استان موجب شده امروز شاهد برگزاری جشن خودکفایی و اشتغال بیش از 4 هزار و 880 نفری مددجویان زیرپوشش این نهاد باشیم.
پایان پیام/
نظر شما