دکتر محمد علی پور موسوی، معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان، با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: کتابخانه های مساجد باید مطابق با نیازهای روز جوانان جامعه اسلامی ساماندهی شوند تا از این طریق فرهنگ کتابخوانی در مساجد گسترش یابد.
وی تصریح کرد: افراد در هر سطح علمی که باشند نیاز به مطالعه دارند و وجود کتابخانه ها در کنار مساجد با توجه به حضور اقشار مختلف مردم با سطح علمی گوناگون در مسجد، موجب رفع این نیاز آنان می شود.
وی با اشاره به اینکه برای بالا بردن معرفت جوانان و نوجوانان مسجدی نیاز است که نسبت به راه اندازی و تأسیس کتابخانه در کنار مساجد اقدام شود، افزود: کتابخوانی باید به عنوان یک فضیلت در سطح جامعه مطرح شود.
دکتر پور موسوی، مساجد را پایگاه تبلیغ ارزش های ناب اسلامی و آموزش دینی در مبارزه با تهاجم استعمارگران دانست و یاد آور شد: کتاب خوب و ارزشمند با هیچ مفهوم ارزشی به جز با مفاهیم و ارزش های الهی و دینی دیگر قابل قیاس نیست.
وی خاطرنشان کرد: فضای کتابخانه های مساجد به لحاظ تعداد و تنوع در کتاب ها باید به گونه ای باشد که جوانان را به سمت خود جذب کند و همچنین نیاز است که به غنی ترین و جامع ترین کتاب ها مجهز شوند.
پایان پیام/
نظر شما