حضور پرشور مخترعین یزدی در جشنواره  اختراعات

خبرگزاری شبستان: رییس بنیاد نخبگان استان یزد از حضور پررنگ و فعال مخترعین یزدی در جشنواره اختراعات خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از یزد و به نقل از روابط عمومی بنیاد نخبگان استان یزد، قاسم امیریان رییس بنیاد نخبگان استان یزد با اشاره حضور پرشور مخترعین یزدی در جشنواره اختراعات اظهار داشت: این جشنواره در سال 90 در قالبی جدید و به صورت منطقه ای برگزار شد و مخترعین استان یزد به همراه استان های هرمزگان، کرمان و سیستان و بلوچستان در این جشنواره حضور یافتند.

 

وی افزود: اولین جشنواره منطقه ای اختراعات کویر هم در دی ماه سال 90 در یزد برگزار شد که مخترعین یزدی در این جشنواره خوش درخشیدند و 20 اختراع از این استان مورد تائید قرار گرفت.

 

امیریان ادامه داد: در سال 1391 نیز جشنواره کویر در استان کرمان برگزار شد که 10 طرح از استان یزد در این جشنواره مورد تائید هیات داوران قرار گرفت، آخرین جشنواره کویر نیز اسفندماه سال 92 در شهر زاهدان برگزار شد که در آن 6 اختراع مخترعین استان یزد مورد تائید قرار گرفت.

 

وی با تاکید بر اهمیت و نقش جشنواره ها گفت: همه علوم، فناوری ها، صنایع، ابداعات و اختراعات، هنرها، ادبیات، معماری و دستاوردهای بشری جلوه های گوناگون خلاقیت و نوآوری است، به همین دلیل موضوع خلاقیت و نوآوری روز به روز اهمیت بیشتری یافته و به آن توجه بیشتری می شود و باتوجه به اینکه بخش عظیمی از پیشرفت ها در جوامع با نوآوری محقق می شود لذا مخترعین هر کشور با ارائه نظرات جدید وکاربردی در راه پیشرفت کشور نقش مهمی ایفا می کنند.

 

رئیس بنیاد نخبگان استان یزد تاکید کرد: جشنواره اختراعات باید نقش اساسی به منظور ایجاد بستری برای تجلی استعدادهای جوانان ایران اسلامی داشته باشد.

 

وی در ادامه در خصوص جایگاه شرکت های دانش بنیان اظهار کرد: با نگاه اجمالی به سیر تکاملی عوامل مهم و دارای مزیت در اقتصاد و صنعت، مشخص می شود، ابتدا نیروی کار در اولویت قرار داشته، کم کم با توسعه ساخت ماشین آلات و بکارگیری آنها در صنایع، مواد و منابع اولیه شاخص شده اند، سپس سرمایه مزیت اصلی به شمار رفته است اما امروزه مهم ترین مزیت و ویژگی اقتصاد و صنعت ، فناوری و تکنولوژِی می باشد.

 

امیریان اضافه کرد: در واقع اقتصاد دانش بنیان، که راهگشا و عامل اصلی ایجاد اشتغال می باشد، اقتصادی است که در آن تولید، توزیع و استفاده از دانش، منبع اولیه رشد و ایجاد ثروت است.

 

وی با اشاره به اینکه امروزه اقتصاد دانش محور و رشد اقتصادی با ظرفیت نوآوری تحقق می یابد، ادامه داد: دستاوردهای حاصل از طرح های پژوهشی بایستی از طریق سرمایه گذاری به محصول، فرآیند و یا سیستم های نوین تبدیل شوند.

 

امیریان تصریح کرد: فناوری های جدید و نوظهور، اقتصاد کشورهای صنعتی را به افق های جدیدی سوق داده اند که از جمله شاخص های آن، نرخ بیکاری و تورم پایین، بازار سرمایه منطقی و پویا، افزایش درآمد سرانه و نرخ بهره وری بالا است.

 

رئیس بنیاد نخبگان استان یزد در پایان اظهار امیدواری کرد: انشالله با همت والای دولت تدبیر و امید و برنامه ریزی های زیرساختی صورت گرفته، سیر تبدیل دانش به ارزش روزبه روز افزایش یابد.

 

پایان پیام/

کد خبر 369110

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha