اهتمام ویژه به دهه تکریم/ مسجد سنگر اول است

خبرگزاری شبستان: رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد بر معرفی امکانات و ظرفیت های ناشناخته مساجد در دهه تکریم و غبارروبی تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام حاج علی اکبری، رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد در همایش هم اندیشی شوراهای نواحی و مناطق مساجد استان تهران در سال جدید با اشاره به نزدیک شدن ماه رمضان بر ضرورت اتخاذ تدابیر ویژه برای بهره بردن هر چه بیشتر از این ماه تاکید و به ارائه توضیحاتی پیرامون دهه تکریم و غبارروبی مساجد پرداخت.

 

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد با اشاره به اینکه در گذشته دهه آخر ماه شعبان با عنوان دهه غبارروبی مساجد نام گذاری شده است، گفت: در چند سال گذشته این دهه را با عنوان دهه تکریم و غبارروبی مساجد معرفی کرده ایم و معتقدیم که باید در این دهه خود را برای بهره گیری از ظرفیت ناشناخته مساجد مهیا کنیم.

 

وی با اشاره به شعار سال که توسط مقام معظم رهبری ابلاغ شد، اظهار کرد: امسال با تاکید بر فرهنگ و اقتصاد نام گذاری شده است و در واقع فرصت خوبی است برای اینکه در کنار مباحث اقتصادی به موضوعات فرهنگی نیز توجه ویژه ای شود زیرا فرهنگ مهم تر از اقتصاد است و به تعبیر مقام معظم رهبری همانند هوایی است که در آن تنفس می کنیم.

 

حجت الاسلام حاج علی اکبری با بیان اینکه انگار هنوز جنگ فرهنگی را باور نداریم، افزود: مسئولین فرهنگی که ظرفیت های لازم برای مقابله با این رویایی را در اختیار دارند باید بدانند که یک جبهه متحد، هماهنگ و برنامه ریزی شده در برابر ما قرار دارد.

 

وی ادامه داد: در قلب این جبهه قدرتمند که به بیان مقام معظم رهبری پیوسته در برابر ما قرار گرفته است، جریان صهیونیست و در کنارش جریان تهجر حاضر است.

 

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد با اشاره به نقش و جایگاه مهم کودکان و نوجوانان در جنگ فرهنگی با بیان اینکه مخاطب اصلی در این تهاجم فرهنگی کودکان و نوجوانان هستند، تشریح کرد: علی رغم اینکه گاهی به نظر می رسد عرصه اصلی دشمنی با ما در زمینه های اقتصادی رخ می دهد اما موضوع اصلی کودکان و نوجوانان هستند.

 

وی با اشاره به اینکه البته بخشی از این دشمنی غرب با ما واکنش آنها به انقلاب اسلامی ایران است، اضافه کرد: اگر در این عرصه به کودکان و نوجوانان ضربه ای وارد شود بنیان و اساس جامعه آسیب می بیند.

 

حجت الاسلام حاج علی اکبری با بیان اینکه برای مواجهه با این جریان نیازمند مدیریت جهادی هستیم، خاطر نشان کرد: در این نبرد سنگر اول مسجد است و کسانیکه مسئولیت این سنگر را بر عهده دارند ائمه جماعات هستند. مساجد باید در این عرصه نقش آفرینی کنند و این نیازمند حضور یک امام جماعت دردآشنا و هوشمند است تا بتواند از همه ظرفیت ها نهایت بهره را ببرد.

 

وی با اشاره به اینکه یکی از ملاک های مدیریت جهادی بهره گیری همه جانبه از ظرفیت های مسجد است، ادامه داد: هرچند برخی از مساجد ما به گونه ای جهادی عمل می کنند اما برخی مساجد هم همان فعالیت های عادی خود را دنیال می کنند.

 

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد با تاکید بر اهمیت نقش ائمه جماعات در حفظ سنگر مسجد در جریان تهاجم فرهنگی، به شعار سال گذشته مرکز مبنی بر مسجد و خانواده اشاره کرد و گفت: در ادامه برنامه های سال پیش در سال جدید با یک نگاه راهبردی موضوع کودک و نوجوان را محور فعالیت ها قرار داده ایم زیرا تمرکز دشمن در بحث فرهنگی روی این قشر است.

 

وی با اشاره به مقارنت ماه رمضان با شروع تعطیلات تابستانی از ائمه جماعات خواست تا از ظرفیت های مساجد در خصوص موضوعات مرتبط با کودکان و نوجوانان نهایت بهره را ببرند.

 

حجت الاسلام حاج علی اکبری همچنین در ادامه صحبت هایش به دهه تکریم پرداخت، و گفت: اقدامات مقدماتی آغاز شده است و شیوه نامه ای برای مساجد طراحی شده و علاوه بر اینها مساجد آماده فعالیت مورد حمایت قرار گرفته اند.

 

بنابرگزارش پرتال مرکز، وی با بیان اینکه در این دهه موضوع «مسجد برای مسجد» مطرح است افزود: باید در این چند روز با اهتمام کامل، امکانات و ظرفیت های مسجد را معرفی کنیم و در این زمینه رویکرد اصلی خود را کودکان و نوجوانان در نظر بگیریم.

 

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد با توصیه ائمه جماعات حاضر در جلسه به توجه ویژه به قرآن در ماه رمضان، از مدیران و اعضای شوراها درخواست کرد تا با توجه به تاثیر گذاری و نفوذی که در مساجد دارند، شرایط لازم برای رونق برنامه های قرآنی در ماه رمضان را فراهم کنند.
پایان پیام/

 

کد خبر 370842

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha