به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از مشهد، سردار علی فضلی، جانشین سازمان بسیج مستضعفین، ظهر امروز(5 خرداد) در همایش مشق مقاومت به عملیات بیت المقدس و آزادسازی خرمشهر اشاره و اظهار داشت: این عملیات در 10 خرداد 91 در منطقه عمومی خوزستان طراحی و در وسعتی حدود 5 هزار و 700کیلومتر مربع اجرا شد.
سردار فضلی با اشاره به اینکه امام خمینی(ره) می خواستند که همه نیروهای نظامی ایران به صورت ید واحده باشند که این خواسته امام (ره) در عملیات بیت المقدس شکل گرفت، گفت: در این عملیات 135 گردان پیش بینی شده بود که از میان آنها 45 گردان مربوط به ارتش و 90 گردان نیز مربوط به نیروهای بسیج و سپاه بود.
وی با اشاره به فرمایشی از امام خمینی(ره) مبنی بر اینکه فتح خرمشهر فتح خاک نیست و فتح ارزش های اسلامی است، تاکید کرد: امام راحل در فتح خرمشهر بیداری اسلامی را می دیدند.
جانشین سازمان بسیج مستضعفین اشاره ای به مقاومت مردم در شهر دزفول در روز 4 خرداد سال66 داشت و افزود: حضور علما و روحانیت از جمله مرحوم شیخ انصاری و مرحوم ایت الله قاضی طباطبایی در منطقه دزفول باعث پایمردی و مقاومت مردم متدین دزفول شد.
وی با تاکید بر اینکه روزهای ملی را باید بزرگ بشماریم، گفت: مهم نیست که کدام شهر در کدام منطقه جغرافیایی کشور افتخار آفریدند و روز ملی را به نام خود ثبت کرده اند بلکه مهم اینست که این روزها نشان از پایمردی و استقامت زنان و مردان این خاک و بوم دارد.
سردار فضلی افزود: وقتی رزمندگان اسلام در عملیات بیت المقدس به پیروزی رسیدند دشمنان غربی گفتند که اگر آهنگ این پیروزی به سایر کشورهای اسلامی برسد مشکلات بسیاری را برای غرب و به ویژه رژیم غاصب صهیونیست ایجاد خواهد کرد.
وی به اشغال جنوب لبنان توسط رژیم اشغالگر قدس اشاره و اظهار کرد: نهادینه شدن الگوی مقاومت ایران اسلامی در لبنان و اتکاء به نیروهای متدین لبنانی باعث به عقب رانده شدن متجاوزان رژیم صهیونیست از خاک لبنان شد.
جانشین سازمان بسیج مستضعفین با تاکید براینکه روح مقاومت در لبنان و فلسطین در جنگ های 33 روزه، 22 روزه و 11 روزه غزه باعث شد ابهت صهیونیست را فرزندان امام و اسلام در هم شکنند، خاطر نشان کرد: امروز پیروزی حزب الله لبنان و سید حسن نصرالله پیروزی اسلام است.
سردار فضلی با تاکید بر اینکه امروز اگر مقاومت کنیم می توانیم حتی در عرصه های اقتصادی بر دشمن فائق آییم، افزود: با عزم ملی و مدیریت جهادی و مقاومت دولتمردان و مردم شریف در عرصه اقتصاد مقاومتی و در میدان عمل به پیروزی خواهیم رسید.
بنابرگزارش شبستان در ادامه غلامرضا بصیری پور، عضو شورای شهر مشهد و فرماندار دزفول در دوران هشت سال دفاع مقدس، گفت: بعد از شروع جنگ تحمیلی از سوی عراق یکی از شهرهایی که در تیررس دشمن قرار داشت شهر دزفول بود.
وی با اشاره به اینکه در دوران دفاع مقدس وضعیت ناامنی از سوی دشمن در دزفول بسیار زیاد بود، گفت: اما ایستادگی مردم بود که باعث شد 4 خرداد به عنوان روز مقاومت دزفول نامگذاری شود.
وی تاکید کرد: شهرهای جنوب کشور که مقاومت بسیاری در دوران دفاع مقدس داشتند باید نامشان همیشه زنده نگه داشته شود همانگونه که امروز در مشهد خیابان هایی با نام های هویزه، دشت عباس و خرمشهر وجود دارد.
فرماندار دزفول در دوران هشت سال دفاع مقدس ادامه داد: به شورای شهر مشهد وشهرداری پیشنهاد دادم که یکی از خیابان های شهر را به نام دزفول نامگذاری کنند چرا که باید نام مقاومت در همه جای کشور همیشه دیده شود.
پایان پیام/
نظر شما