به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، آیت الله حاج شیخ محمد حسین زرندی در سال 1311 هجری شمسی در قریه امیر آباد زرندیه ساوه در خانواده ای کشاورز و مذهبی، چشم به جهان گشود.
ایشان از کودکی تا نوجوانی را در شهر زرندیه ساوه گذرانده و به دلیل علاقه وافر پدر به روحانیت و تشویق ایشان به شهر مقدس قم عزیمت نموده و به تحصیل علوم دینی اشتغال یافت.
وی با توجه به هوش و علاقه سرشاری که داشت، دروس مقدمات و سطح حوزه را گذرانده و به زودی به درس خارج راه یافت.
آیت الله زرندی دروس مقدمات و سطح را نزد اساتید بزرگواری چون حضرات آیات فکور، سلطانی و اشعری تلمذ نمود و دروس خارج فقه و اصول را نزد امام خمینی (ره) به مدت هشت سال و آیت الله العظمی بروجردی به مدت سه سال و خارج مکاسب را نزد حضرت آیت الله العظمی اراکی و دروس فلسفه (منظومه) را نزد حضرت آیت الله حاج آقا رضا صدر و بخشی از اسفار و شفاء را نزد مرحوم علامه حضرت آیت الله العظمی محمد حسین طباطبایی گذراند.
ایشان از علاقمندان و ارادتمندان حضرت امام خمینی (ره) بودند و در آغاز نهضت حضرت امام با عشق و علاقه وافر همگام با آن حضرت، در نهضت اسلامی شرکت نمود .
در سال 1342 هجری شمسی پس از تبعید حضرت امام خمینی(ره) به ترکیه مدت کوتاهی در قم بازداشت شد و پس از آزادی با تشویق و اصرار برخی از بزرگان و علماء محلی، به منظور تبیین و ترویج احکام نورانی اسلام و رسالت انقلابی، به شهر کرمانشاه عزیمت و در همان جا ازدواج کرد.
پس از ادامه مبارزه و روشن کردن ماهیت رژیم منحوس پهلوی در سال 1353 به مدت سیزده ماه توسط ساواک دستگیر و به جرم طرفداری از امام خمینی (ره) و ترویج راه ایشان در زندان های رژیم ستمشاهی محبوس بود.
این عالم جلیل القدر در سال 1351 با مشارکت مرحوم آیت الله حاج مجتبی حاج آخوند، مدرسه علمیه حاج شهباز خان کرمانشاه را تأسیس نموده و به تربیت طلاب علوم دینی پرداختند.که این مدرسه در سال 1353 به واسطه حمله ساواک و دستگیری این دو بزرگوار و تعدادی از طلاب تعطیل شد و بعد از آزادی، معظم له در منزل شخصی خود به تدریس دروس رسائل و مکاسب و کفایه مشغول شد.
آیت الله زرندی، پس از پیروزی از انقلاب شکوهمند اسلامی نیز در مدرسه حضرت امام صادق (ع) برادران و در مدرسه علمیه امام خمینی(ره) خواهران به تدریس و نشر احکام الهی و تعلیم و تربیت طلاب علوم دینی مشغول بوده اند.
توسعه و بازسازی مدرسه علمیه حضرت آیت الله بروجردی نیز از اقداماتی است که ایشان در سال های آغازین انقلاب در شهر کرمانشاه به انجام رساند.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران معظم له بنا به حکم حضرت امام خمینی (ره) به همراه مرحوم آیت الله حاج آخوند، به عنوان سرپرست مدارس علمیه کرمانشاه منصوب شدند و با تلاش های بی وقفه آیت الله زرندی، مدارس علمیه کرمانشاه با جذب طلاب جوان و پرشور و علاقه مند رونق یافت.
ایشان در سال 1363 از سوی رهبر کبیر انقلاب به عنوان نماینده امام(ره) در استان و امام جمعه کرمانشاه منصوب شدند و از آن سال تا سال 86 وظیفه خطیر اقامه نماز جمعه و رسالت بزرگ هدایت و آگاه کردن مردم استان را بر عهده داشته و همچنین به نمایندگی از مردم استان کرمانشاه در دوره های اول و سوم درمجلس خبرگان رهبری حضور داشته اند.
تأسیس سازمان تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه و مسئولیت آن تا سال 1363، مسئولیت ستاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه رازی به مدت پنج سال، عضویت هیئت امناء کمیته های انقلاب اسلامی کرمانشاه در آغاز پیروزی انقلاب اسلامی، مسئولیت کمیته ارزاق عمومی در آغاز انقلاب، مسئولیت ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر و ریاست شورای فرهنگ عمومی استان کرمانشاه، مسئولیت ستاد اقامه نماز استان کرمانشاه و نمایندگی بنیاد بین المللی غدیر استان نیز از دیگر مسئولیت هایی است که در زمان حیات خویش برعهده داشته اند.
گفتنی است، آیت الله زرندی پس از سال ها مجاهدت در راه خدا و مقاومت در سنگر انقلاب، شامگاه دوشنبه(5 خرداد) درسن 82 سالگی دارفانی را وداع گفت.
پایان پیام/
نظر شما