حجت الاسلام و المسلمین غلامعلی ارجمند، مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی هرمزگان به خبرنگار شبستان در بندرعباس گفت: شرایط لازم برای یادگیری مداوم و توسعه فرهنگی افراد و گروه های اجتماعی از طریق ارتباط مستمر با کتابخانه و مطالعه فراهم می شود.
وی افزود: کتابخانه، نهادی اجتماعی است که ساز و کار اصلی ذخیره سازی، حفاظت و اشاعه اطلاعات و دانش را فراهم می سازد.
ارجمند با بیان اینکه امروز کتابخانه سهم به سزایی در توسعه اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی جامعه دارد،اظهار داشت: کتابخانه نقش مهمی در حفظ و پیشرفت فرهنگ، آموزش رسمی و خودآموزی و غنی کردن اوقات فراغت ایفا کرده است.
وی با اشاره به جایگاه کتابخانه و نقش آن در ارتقاء سرانه مطالعه اذعان کرد: عادت به مطالعه و کتابخوانی در پیشبرد توسعه فرهنگی نقشی به سزایی دارد.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات استان هرمزگان ادامه داد: ادای صحیح فرائض دینی، پر کردن اوقات فراغت، دستیابی به دانش و اطلاعات روز، توسعه مهارت های حرفه ای، اصلاح و ارضای نیازهای ذهنی و روحی از دلایل مختلف نیاز انسان به مطالعه است.
ارجمند گفت: ارائه آموزش، اطلاع رسانی، فراهم آوردن امکانات پژوهشی، تعالی بخشیدن به روح و فکر، ایجاد تفریح و غنی سازی اوقات فراغت و مبارزه با تهاجم فرهنگی دشمن از جمله اهداف شکل گیری کتابخانه های مساجد است.
وی افزود: کتابخانه های مساجد شکل گرفته اند تا در زمان های مختلف به نیازهای گوناگون مراجعه کنندگان به ویژه نوجوانان و جوانان پاسخگو باشند و نوع، خصوصیات، اهداف و خدمات آن ها باید با توجه به نیازهای مخاطبان تعیین شود.
ارجمند بیان داشت: کتابخانه های مساجد می تواند نقش مهمی در ارتقا سرانه مطالعه در جوامع شهری و روستایی را به صورت توامان داشته باشند.
وی افزود: این مراکز پناهگاهی امن در محیطی سالم هستند که با تجهیز مناسب عادت مطالعه را در سطح جامعه توسعه می دهند.
پایان پیام/
نظر شما