به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، دکتر مهدی شفیعی، مدیر گروه مبارزه با بیماری های دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا ویروس در عربستان، 6 هزار پمفلت آموزشی در رابطه با این بیماری و سایر بیماری های تنفسی چاپ و منتشر شده و در اختیار حجاج قرار می گیرد.
وی با افزودن اینکه در این پمفلت های آموزشی، اقدامات بهداشتی را که حجاج باید در هنگام سفر و پس از بازگشت انجام دهند، ارائه شده است؛ گفت: همچنین پمفلت های آموزشی در رابطه با بیماری های تنفسی و کرونا ویروس تهیه شده و در اختیار عموم جامعه قرار میگیرد.
مدیر گروه مبارزه با بیماری های دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به ابتلای 2 نفر در کرمان به بیماری کرونا و تایید مرگ یکی از این افراد، گفت: فرد دیگر خوشبختانه از بیمارستان مرخص شده است.
وی گفت: فردی مبتلا به بیماری کرونا می شود که دارای علائم شامل: بیماری شدید تنفسی و بستری شدن در بیمارستان، تب و عفونت شدید و همچنین سابقه تماس با زائر از کشور عربستان و یا سایر کشورهای حوزه خلیج فارس باشد.
دکتر شفیعی ادامه داد: بر اساس تعریف فوق تاکنون 6 مورد مشکوک به بیماری کرونا در بیمارستان بستری شدند که پس از انجام نمونه گیری و آزمایش های لازم، مشخص شد که جواب آزمایش چهار نفر آنها منفی است و آنها مبتلا به بیماری کرونا نیستند و نتایج آزمایش های دو نفر دیگر نیز ارسال نشده است.
وی اضافه کرد: از این چهار نفری که جواب آزمایش منفی است، سه نفر مرخص شده و نفر دیگر هم به دلیل بروز بیماری های زمینه ای در بیمارستان بستری است.
گفتنی است، پمفلت نوعی رسانه آموزشی است در ابعاد کاغذ A4تهیه می شود و به طور معمول به سه قسمت تقسیم می شود. این رسانه می تواند آموزشی، هشدار دهنده و یا تبلیغاتی باشد؛ کم حجم بوده و برای مطالعه از حوصله شخص مطالعه کننده خارج نیست.
پمفلت به عنوان یک تقویت کننده یادگیری برای جلسات گروهی و آموزش های فردی مورد استفاده واقع می شود. به عنوان یک یاد آورنده نکات مهم جلسه آموزشی عمل می کند. این رسانه را در مکان ها ی عمومی و به هنگام در خواست افراد می توان به آنها ارائه کرد.
موضوعات عمده مورد بررسی در این رسانه عبارت است از : 1- بیماریها 2- معرفی وسایل و روشها 3- رفتار های بهداشتی.
پایان پیام/
نظر شما