آیت الله زرندی فردی "متأمّل و صبور" بود

خبرگزاری شبستان: فرزند ارشد مرحوم آیت االه زرندی، در خصوص ویژگی های این عالم فقید، گفت: ایشان فردی "متأمّل و صبور" بود.

حجت الاسلام هادی زرندی فرزند ارشد مرحوم آیت االه زرندی، در خصوص ویژگی های این عالم مجاهد، به خبرنگار شبستان گفت: ایشان در رفتارهای فردی و اخلاقی مورد تایید همه بود و بارزترین وجه شخصیتی ایشان پرهیز از علایق دنیایی بود.

 

وی مرحوم آیت الله زرندی را فردی "متأمّل و صبور" عنوان کرد و افزود: ایشان سعه صدر عجیبی را در مقابل شدیدترین اتهامات داشتند و وقتی از ایشان در خواست می شد که این اتهامات را پاسخی بدهند ایشان می گفتند من به خدا سپرده ام.

 

حجت الاسلام زرندی، با اشاره به اینکه ایشان برای رفع مشکلات مردم بسیار تلاش می کردند، افزود: من حاضرم از شخصیت و آبرویم برای رفع مشکلات مردم هزینه کنم تا گره ای از کار ازدواج جوانی یا درمان بیماری و... باز شود.

 

فرزند ارشد مرحوم آیت الله زرندی، با اشاره به اینکه ایشان در سال 35 نزد حضرت امام (ره) دروس خارج فقه و اصول را فرا گرفتند، افزود: سه سال ایشان وارد درس مرحوم آیت الله بروجردی شدند و بعد از تبعید حضرت امام (ره) نیز مدتی نزد مرحوم آیت الله اراکی درس گرفتند.

 

وی با بیان اینکه در سال 64 آیت الله زرندی با حکم حضرت امام خمینی(ره) امام جمعه کرمانشاه شدند، افزود: ایشان در سخت ترین حملات موشکی دشمن در دوران دفاع مقدس هم سنگر نماز جمعه را ترک نکرد و همین کار باعث رضایت حضرت امام(ره) از ایشان شده بود.

 

فرزند ارشد آیت الله زرندی، با اشاره به علاقه عجیب این روحانی مجاهد به حضرت امام(ره) عنوان کرد: تمام تلاش ایشان در دوران حیات 82 ساله شان حفظ انقلاب، رهبری و ارزش های اسلامی بود.

 

وی مجتمع دینی فرهنگی حضرت امام خمینی(ره) را یادگاری از آیت الله زرندی عنوان کرد و افزود: این مجتمع در دو هزار مترمربع زیر بنا و در دو طبقه شامل تالار عمومی، مسجد و مدرسه علمیه مشتمل بر 124 حجره و با 180 طلبه در حال حاضر در شهر کرمانشاه فعالیت می کند.

 

گفتنی است، آیت الله زرندی امام جمعه سابق کرمانشاه، پس از یک دوره بیماری و بستری شدن در بیمارستان امام علی(ع) (5 خرداد) دعوت حق را لبیک گفت.


پایان پیام/
 

کد خبر 372260

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha