راه‌اندازی صندوق نوآوری و شکوفایی/طرح جامع حمایت از نخبگان تدوین شد

خبرگزاری شبستان: معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور از راه‌اندازی صندوق نوآوری وشکوفایی باهدف حمایت ازشرکت‌های دانش‌بنیان درکشور خبر دادوگفت:پرداخت تسهیلات کم‌بهره تا 300میلیون تومان برای این شرکت‌ها فراهم شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در دیدار با دانشگاهیان و نخبگان استان که در دانشگاه گیلان برگزار شد با اشاره به اینکه ارتباط بین دانشگاه‌ها، شرکت‌های دانش بنیان و پارک‌های علم و فناوری ضروری است، اظهار کرد: شرکت‌های دانش بنیان در ایجاد اشتغال، نقش مهمی دارند.
 

وی تاکید کرد: معاونت علمی و فناوری سعی بر آن دارد تا مدیرت جدیدی را به کشور معرفی کند و این مدیرت جدید نیازمند فرهنگ‌سازی است.
 

ستاری با اشاره به اینکه تکریم اساتید دانشگاه‌ها باید در دستور کار باشد، تصریح کرد: اگر می‌خواهیم در مورد اقتصاد دانش‌بنیان صحبت کنیم باید اساتید دانشگاه‌ها را گرامی بداریم.
 

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور به قانون حمایت از شرکت‌های دانش بنیان اشاره و خاطرنشان کرد: طبق این قانون، شرکت‌های دانش بنیان طی 15 سال از پرداخت مالیات و حق عوارض گمرکی معاف هستند.
 

وی وظیفه بنیاد نخبگان را ایجاد شغل برای افراد نخبه و حفظ آنها در استان‌های خود دانست و گفت: معاون علمی رئیس جمهور قول می‌دهد هر چیزی که این افراد نیاز دارند در اختیار آن‌ها قرار دهد.
 

ستاری با اشاره به اینکه طرح جامع حمایت از نخبگان تدوین شده است، اظهار کرد: نخبگان باید در استان‌ها از لحاظ کاری و علمی ارتقا یابند تا ارضا شوند.
 

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، یکی از دغدغه‌های شرکت‌های دانش‌بنیان را بازار محصولات تولیدی آن‌ها عنوان و اظهار کرد: بسیاری از بازارها، بازارهای وارداتی است که باید برای بازار محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان، تدابیر درست و اصولی اتخاذ شود.
 

وی با بیان اینکه گروه‌هایی که وارد بنیاد نخبگان می‌شوند شامل پژوهشگران، مخترعان و برگزیدگان جشنواره‌های جهانی و ملی است، خاطرنشان کرد: همچنین نفرات اول کنکورها و المپیادها نیز از خدمات این بنیاد بهره‌مند می‌شوند.
 

معاون رئیس جمهور افزود: یکی از وظایف بنیاد نخبگان، ایجاد شغل برای این گروه و فراهم‌کردن زمینه لازم علمی و کاری برای بروز توانمندی‌های آن‌ها است.
 

وی تجاری‌سازی را مهم ارزیابی کرد و گفت: باید دانشگاه‌ها به مرحله‌ای برسند که درآمد آنها از فروش تکنولوژی باشد و از این رو ایجاد بازار برای شرکت‌های دانش‌بنیان از جمله اولویت‌های این معاونت به شمار می‌رود و امیدواریم اشتغال مناسبی در این حوزه ایجاد شود.
 

ستاری از راه‌اندازی صندوق نوآوری و شکوفایی باهدف حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور خبر داد و گفت: پرداخت تسهیلات کم‌بهره تا سقف 300میلیون تومان برای این شرکت‌ها فراهم شده است.
 

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به اینکه در بخش کشاورزی پنج هزار و 500 عضو هیئت علمی در کشور وجود دارد، اذعان کرد: همچنین 14 ستاد در زمینه علم و دانش کشور ایجاد شده است که ستاد آخر در حوزه دریایی است.

 

پایان پیام/

کد خبر 372300

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha