دشمنان درصدد به انزوا کشاندن نقش رهبری در جامعه ایران هستند

خبرگزاری شبستان:رییس دانشکده حقوق امام صادق(ع) با اشاره به نقش رهبری در نهاد سازی در امور فرهنگی و سیاسی و اقتصادی، گفت: دشمنان درصدد به انزوا کشاندن نقش رهبری در جامعه ایران هستند.

به گزارش  خبرنگار خبرگزاری شبستان از مشهد، علی غلامی، رییس دانشکده حقوق امام صادق(ع)، عصر روز گذشته(14 خرداد) در همایش" ربع قرن زعامت و رهبری حضرت آیت الله خامنه ای" با اشاره به اصل 110 قانون اساسی و وظایف و اختیارات رهبری، ولایت مطلقه فقیه را مغایر با اصطلاح «مطلقه» در علوم سیاسی دانست و اظهار کرد: در علوم سیاسی اصطلاح مطلقه به معنی انجام امور به خواست و اراده یک نفر است و این متفاوت از معنای فقهی این اصطلاح است.


وی خاطر نشان کرد: در حکومت دینی ولایت مطلقه فقیه به معنی اختیارات مطلق فقیه در چارچوب دستورات اسلام است.


غلامی با اشاره به سخن امام خمینی (ره) مبنی بر برابری جایگاه ولایت فقیه با جایگاه ولایت پیامبر اعظم (ص)، عنوان کرد: اختیارات ولی فقیه در اداره حکومت اسلامی همانند اختیارات پیامبر اعظم (ص) است مگر در مواردی مانند نزول وحی و عصمت ایشان که مخصوص مقام نبوت است.


وی در ادامه به رئوس عملکرد ولی فقیه اشاره و جایگاه رهبری را در سه بخش فرهنگی- اجتماعی، سیاسی و اقتصادی بیان کرد و گفت: کار اصلی رهبری در نظام جمهوری اسلامی ایران، پیشینی و نهاد سازی است.


رییس دانشکده حقوق امام صادق(ع) با اشاره به نقش رهبری در نهاد سازی در امور فرهنگی و سیاسی و اقتصادی، بیان کرد: دشمنان درصدد به انزوا کشاندن نقش رهبری در جامعه ایران هستند، اما مقام معظم رهبری با نهاد سازی و گفتمان سازی در حوزه های فرهنگی، سیاسی و اقتصادی، نقش مؤثری را در اداره حکومت اسلامی ایفا می کنند.


غلامی با بیان اینکه شورای عالی فضای مجازی، از مصادیق نهاد سازی رهبری در حوزه امور فرهنگی می باشد، گفت: در سال 88 با فرمان مقام معظم رهبری ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی تشکیل شد که نمونه نقش ایشان در نهاد سازی در حوزه اقتصادی است.


وی تشکیل شورای عالی حل اختلاف قوا را از مصادیق نقش مقام معظم رهبری در حوزه مسایل سیاسی  معرفی کرد و گفت: رهبری در کشور با گفتمان سازی در حوزه های فرهنگی- اجتماعی، سیاسی و اقتصادی نیز نقش مهمی در اداره امور کشور ایفا می کنند.


رییس دانشکده حقوق امام صادق(ع) با اشاره به نقش مقام معظم رهبری در حوزه گفتمان سازی فرهنگی درباره اصطلاحاتی چون تهاجم فرهنگی، شبیخون فرهنگی، ناتوی فرهنگی، مهندسی فرهنگی، تصریح کرد: مقام معظم رهبری با تعیین شعارهای اقتصادی در سالهای اخیر، توجهی ویژه به گفتمان سازی اقتصادی داشته اند.


وی عباراتی چون "مردم سالاری دینی، جنگ نرم و تهدید نرم" را از نمونه های گفتمان سازی مقام معظم رهبری در حوزه مسایل سیاسی عنوان کرد و گفت: بعد از رحلت امام خمینی (ره) جریان فرهنگی کشور به سمت اشرافی گری که مغایر اصول انقلابی بود حرکت کرد که مقام معظم رهبری مخالفت خود را با تعریف سازندگی در آن زمان، ابراز کردند.


غلامی با اشاره به اینکه جنگ عراق و امریکا، مبارزه برای نفت بوده و مقام معظم رهبری تأکید داشتند که ایران نباید در این جنگ دخالت کند، بیان داشت: مقام معظم رهبری هرگز به سران کشور اجازه مبارزه علیه تروریسم در کنار امریکا را نداده اند.


وی با اذعان به این که پس از انتصاب مقام معظم رهبری به رهبری نظام جمهوری اسلامی ایران گروهی از اعضای مجمع روحانیون مبارز انتقاداتی مبنی بر عزل اعضای این گروه از مناصب سیاسی توسط مقام معظم رهبری داشتند، بیان کرد: مقام معظم رهبری تمام منصوبین امام راحل را در مناصب خود ابقا کردند در حالیکه بسیاری از آن ها از اعضای مجمع روحانیون مبارز بودند.


رییس دانشکده حقوق امام صادق(ع) با بیان این که اگر فضای سیاسی کشوری رو به استبداد پیش برود، مشارکت مردم در امور سیاسی کم می شود، اذعان داشت: مشارکت گسترده مردم کشور در انتخابات بعد از انقلاب اسلامی، نشانه عدم استبداد در کشور است.


وی با اشاره به قائله کوی دانشگاه تهران و ملاقات مقام معظم رهبری با دانشجویان آسیب دیده، بیان کرد: رهبری با بیان نصایحی به دانشجویان، مردم و مسئولین، نقش مهمی در پایان دادن به آن قائله داشتند.


غلامی با اشاره به پیام تبریک مقام معظم رهبری به کاندیدای پیروز، گفت: رهبری در انتخابات ریاست جمهوری های پیشین نیز در روز بعد از اعلام نتایج، به کاندیدای پیروز تبریک می گفتند.


وی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری طی سخنرانی هایی معیارهای کاندیدای اصلح را بیان کردند، افزود: پس از سخنرانی مقام معظم رهبری برخی کاندیداها اعلام کردند که دارای شرایط بیان شده توسط رهبری هستند، اما آن‌ها پس از انتخابات به رهبری در همین رابطه اعتراضاتی را بیان کردند.


رییس دانشکده حقوق امام صادق(ع) با اشاره به سخنرانی مقام معظم رهبری در نمازجمعه بیست و نهم خرداد 88 و گلایه ایشان به هر دو جناح انتخابات، اذعان داشت: رهبری به صراحت فرمودند که زیربار بدعت های غیر قانونی نمی روند.


وی با بیان انتقادات نمایندگان کاندیدای مغلوب مبنی بر اینکه نتایج آرا زودتر از زمان معمول اعلام شد، گفت: زودتر اعلام شدن نتایج انتخابات به دلیل استفاده از نرم افزار در روند شمارش آرا بود که باعث شد زودتر از زمان معمول، نتایج آرا اعلام شود.


پایان پیام/

 

کد خبر 373638

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha