نشریات ما باید پاتوق نویسندگان باشند

والی زاده،مشاور مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: رسانه ها باید پلی برای هدایت مخاطب به کتاب باشند و با صبوری خوانندگان خود را به سوی کتب مفید تشویق کنند.

به گزارش خبرنگار شبستان از نمایشگاه کتاب ،ساسان والی زاده، مشاور مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز 20 اردیهشت در نشست «نقش مطبوعات در ایجاد عادت کتابخوانی» که در سرای روزنامه نگاران ایران برگزار شد، با بیان اینکه رسانه باید فرهنگ و هنجار کتابخوانی را ایجاد کند، گفت: متاسفانه در حال حاضر فرهنگ کتاب نخوانی و کتابداری بیشتر از کتابخوانی است، اگر کتابها در رسانه ها تبلیغ شوند، حقیقتاً مخاطب به سمت آنها گرایش پیدا می کنند.

 

والی زاده با بیان اینکه عموم کتابها در سکوت روانه بازار می شوند، بیان کرد: باید برای دیده شدن کتاب الگوسازی شود، یکی از ابزارهای این الگوسازی معرفی کتب در رسانه هاست، در حقیقت بین رسانه ها و نویسندگان باید تعامل باشد، به گونه ای که نشریات باید مانند سابق پاتوق نویسندگان باشد.

 

مشاور مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مورد نقد کتاب اظهار داشت: نقد موجب تغییر ذائقه تغییر مخاطبان می شود، متاسفانه ذائقه مخاطبان تغییر پیدا کرده و به سمت کتابهای سطحی گرایش پیدا کرده است.

 

وی خاطرنشان کرد: تبلیغ فراتر از نقد است، تبلیغ کتاب در صداوسیما به عنوان رسانه های فراگیر کم است، در صورتی که صداوسیما باید کتب مفید را به مردم معرفی کند.

 

مدیرعامل خبرگزاری ایسنا با بیان اینکه کتاب و رسانه یار توامان هم هستند، عنوان کرد: عموم مخاطبان رسانه باسواد هستند، اما همه آنهایی که کتاب می خوانند باسواد نیستند، زیرا بسیاری از افراد موظف به خواندن کتب مدرسه ای یا دانشگاهی هستند.

 

وی یادآور شد: یکی از کارکردهای خوب رسانه این است که مخاطبان خود را به سمت کتب خوب و مفید سوق دهد و در حقیقت رسانه باید معبری باشد برای هدایت مخاطبان خود به سمت کتاب و این کار را با صبوری انجام دهد، در این صورت در جامعه ای که از کتاب غافل شده است، اتفاق شیرینی می افتد.

پایان پیام/

 

کد خبر 37386

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha