مواد مخدر یکی از توطئه های دشمن و از تهدیدات نظام است

خبرگزاری شبستان: فرماندار کرمان با بیان اینکه دشمن تمام هم و غم خود را برای ضربه زدن به نظام گذاشته است؛ مواد مخدر را یکی از توطئه های دشمن و تهدیدات نظام دانست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان و به نقل از روابط عمومی فرمانداری، محمدعلی توحیدی، فرماندار کرمان در جلسه ستاد مبارزه با مواد مخدر شهرستان کرمان با اشاره به آمار بالای کشفیات مواد مخدر در سال جاری؛ مبارزه با موارد مخدر را کار بزرگی دانست و گفت: این کار هزینه های بزرگی را هم دارد و عزیزان زیادی در این مبارزه به شهادت رسیده یا جانباز شده اند.


وی عنوان کرد: این انقلاب به آسانی به دست نیامده است؛ مجاهدت ها و ایثارهای عزیزانی که برای سربلندی این نظام تلاش کردند باعث شده تا اکنون این آسایش و امنیت و فرصت خدمت به دست آید.

 

رئیس شورای فرعی هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان کرمان تصریح کرد: تمام هم و غم خود استکبار، ضربه زدن به نظام است و راه های مختلفی را هم آزموده است؛ برخورد نظامی، کودتا، فرقه تراشی و ... ولی به لطف پروردگار هیچکدام به نتیجه نرسیده است؛ مواد مخدر هم یکی از توطئه های دشمن و تهدیدات نظام است.


توحیدی به وضعیت فعلی افغانستان اشاره کرد و با بیان اینکه بحث مواد مخدر در افغانستان در حال حاضر با دهه 90 میلادی یا سال 2000 قابل مقایسه نیست هر سال برمیزان تولید، توزیع و فرآوری های صورت گرفته بر روی مواد مخدر افزوده شده است؛ تصریح کرد: اگر ما هم دست روی دست بگذاریم یا با شیوه های قدیمی کار کنیم نتیجه مناسبی نخواهیم گرفت.


وی ادامه داد: به همین دلیل باید علاوه بر مقابله با عرضه مواد مخدر، نسبت به آگاه سازی بیشتر جامعه، درمان افراد مبتلا و کمک به بازگشت بهبودیافتگان به زندگی اهتمام بیشتری داشت و این کاری است که از عهده یک دستگاه برنمی آید و همه ارگان ها و دستگاه ها باید بسیج شوند؛ همانگونه که در جنگ تحمیلی همه دستگاه ها و گروه ها و نهادها اعم از مراکز بهداشتی، صنعتی، جهاد نیروهای مسلح، آموزش و پرورش و... حضور داشتند.


فرماندار کرمان با اشاره به افزایش مصرف مواد صنعتی و ذکر این نکته که فراموش نکنیم مواد مخدر صنعتی خانمان برانداز است و بسیاری از اتفاقات امنیتی، ارتباط مستقیم با آثار مخرب مواد صنعتی دارد؛ خاطرنشان کرد: تولید و توزیع کنندگان از امکانات نوین، پول، اعتبار و شیوه های جدید در کار خود استفاده می کنند لذا ما هم باید با روش های جدید و ابتکاری بتوانیم در مقابل آنها بایستیم.


در ادامه سرهنگ پرواز، رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان نیز به تشریح وضعیت فعلی مبارزه با مواد مخدر در کشور و استان پرداخت و گفت: ایران هشت هزار و 885 کیلومتر مرز دارد و با 15 کشور دنیا مرز مشترک دارد و یکی از مسیرهای اصلی ترانزیت مواد مخدر به شمار می رود و با وجود تلاش و تجهیزات زیاد باز هم شاهد توزیع مواد مخدر در کشور هستیم.


وی با بیان اینکه تولید کشور افغانستان در سال گذشته پنج هزار و 500 تن مواد مخدر بوده و کل کشفیات کشور ما 540 تن بوده که حدود 10% از کل مواد مخدر تولید شده در افغانستان است؛ عنوان کرد: متاسفانه مصرف مواد صنعتی به دلیل ارزانتر و سهل الوصول تر بودن رشد بیشتری داشته است ضمن اینکه کشف آنها نیز مشکل تر است.


دهقانی، کارشناس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان نیز با تاکید بر نقش مردم در حل مشکلات و معضلات بزرگ گفت: هر جا مردم وارد شوند قائله جمع می شود و می توان این پتانسیل و توان عظیم را به حوزه حل مسائل اجتماعی انتقال دهیم.


وی با افزودن اینکه سیاست های کلی مبارزه با مواد مخدر نیز که از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شده ناظر به استفاده از توان مردمی و نهادهای غیر دولتی است؛ عمومی کردن و انتشار گسترده اصل مبارزه با مواد مخدر را راه دیگری دانست که باید روی آن برنامه ریزی بیشتری کرد.

 

دهقانی ادامه داد: دغدغه مند کردن مردم و اینکه مواد مخدر را مسئله عمومی بدانند و تهدیدی که ممکن است دامن گیر خود و خانواده شان هم بشود باعث خواهد شد مردم در بحث پیشگیری و مقابله جدی تر و هدفمند وارد شوند.


وی اهمیت دادن به مشارکت های مردمی در قالب NGOها و خیریه ها را که توجه زیادی به آن نشده است را  گام موثری دانست و گفت: از ظرفیتهای عظیم سازمانهای مردم نهاد و خیریه ها باید در سه حوزه درمانی، پیشگیری و اشتغال زایی برای بهبود یافتگان بهره برد چرا کهNGO ها جلوه نظام مند و مشارکت یافته مردم و بازوی کمکی دولت به شمار می روند که بعضاً دارای توان اقتصادی و وجهه اجتماعی بالایی هستند ولی متاسفانه از آنها استفاده کافی نشده است.


وی خواستار برگزاری جلسه ای با حضور خیرین استانی و شهرستانی شد و اذعان داشت: باید اهمیت مقابله با این پدیده شوم و لزوم از بین بردن آن و کمک به افرادی که در دام آن گرفتار شده اند برای خیرین تشریح و تبیین شود تا ایشان ترغیب به ورود به این عرصه شوند و بتوانیم از توانمندی آنها استفاده نماییم.


این کارشناس ادامه داد: باید به زندگی براساس مباحث اعتقادی اهتمام بیشتری شود؛ اعتقادات موثرترین عامل پیشگیری و عدم اقبال جوانان به مواد مخدر به حساب می آید.


در پایان این جلسه حکم مسئولیت فرماندار کرمان به عنوان رئیس شورای فرعی هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان کرمان که به امضای امضای وزیر کشور صادر شده است؛ قرائت و تحویل وی شد.
 

 

 

 

 

پایان پیام/

کد خبر 373911

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha