مسابقات بین المللی قرآن در سطح بالاتری از مسابقات مالزی قرار دارد

خبرگزاری شبستان: نمایندگان کشورهای هندوستان، بنگلادش، کوناکری و پاکستان در رشته قرائت بر این اعتقاد هستند که مسابقات بین المللی قرآن ایران در سطح بسیار بلاتری از مسابقات مالزی قرار دارد.


به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، قال رسول الله (صلی الله علیه و آ له): افضل العباده قراءه القرآن؛ برترین عبادات قرائت صحیح قرآن است. بعد از فراگیری قرآن نوبت به قرائت آن می‌رسد زیرا فراگیری مقدمه‌ای است برای عمل نیکوی قرائت و نیز تلاوت قرآن در همه حال. البته محدود کردن قرائت قرآن به مجالس ختم و استخاره و یا ترک تلاوت به جهت سبک شمردن آن عملی است که مورد غضب خداوند واقع می‌شود. همزمان با برگزاری سی و یکمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم مناسب دیدیم در گفت و گو هایی با چند تن از قراء کشورهای اسلامی نظر آنها را در مورد نقش وحدت آفرین قرآن در جامعه جویا شویم. آنچه در ادامه می خوانید حاصل گفت و گوی خبرنگار خبرگزاری شبستان با نمایندگان کشورهای هندوستان، بنگلادش، کوناکری، پاکستان در رشته قرائت است.

محمدمنیب حسین، قاری هندوستانی
محمدمنیب حسین، نماینده کشور هندوستان در رشته قرائت با اشاره به اینکه این اولین بار است که ایران سفر می‌کند، گفت: ایران کشوری زیبا با مردمانی بسیار مهربان است که همه پیرو اهل بیت(ع) و دوستدار قرآن هستند.

وی افزود: پیش از این عازم کشور ایران بشوم در مورد این کشور و رهبری آن از طریق رسانه‌های کشورم مطالبی شنیده بودم.

محمد منیب حسین تصریح کرد: شرکت در این گردهمایی‌های قرآنی تأثیر بسیار زیادی در اتحاد مسلمانان جهان می‌گذارد و مسلمانان جهان همه برای شرکت در مسابقات بین المللی قرآن کریم هر ساله همزمان با مبعث پیامبر(ص) در ایران حاضر می شوند .

وی با اشاره به اینکه مسابقات بین المللی قرآن کریم ایران یکی از بزرگ‌ترین مسابقات در دنیا است گفت: بسیار خوشحال هستم که در مسابقات بین المللی قرآن کریم شرکت کرده است.

محمد منیب حسین با اشاره به اینکه در کشور هندوستان اگر کسی بخواهد فعالیت قرآنی داشته باشد باید اول به آموزشگا‌ه‌های زبان عربی رفته و الفبای عربی را بیاموزد و سپس در کلاس‌های قرآنی شروع به فعالیت کند گفت: از 12 سالگی شروع به آموختن زبان عربی و قرآن کرده ام و هم اکنون 22 سال دارم و در رشته مهندس مکانیک در دانشگاه در حال تحصیل هستم.

ابوصالح محمد موسی ریانی، قاری بنگلادشی

ابوصالح محمد موسی ریانی، نماینده کشور بنگلادش در رشته قرائت 33 سال دارد و 12 سال است که قرائت قرآن کریم را به صورت حرفه‌ای دنبال می‌کند. نظر او در مورد مسابقات بین‌المللی قرآن کریم در ایران این است که سطح این مسابقات بسیار بالا بوده و شرکت‌کنندگان از توان بالایی برخوردار هستند.

وی در گفت و گو با خرنگار شبستان افزود: من در کشور ایران احساس راحتی می‌کنم چرا که این کشور دارای مردمی بسیار مهربان است. وی با اشاره به اینکه ایران و انقلاب اسلامی کمک شایانی به مسلمانان سراسر جهان کرده است گفت: مسلمانان جهان وقتی هدف واحدی داشته باشند و دوری کنند از افراط‌گری، می‌توانند اتحاد بالایی داشته باشند.

وی پیرامون مقام معظم رهبری و سطح شناختش نسبت به گفت: من پیش از حضور در ایران از رهبری این کشور آگاهی داشته‌ام و چندین کتاب در مورد ایشان مطالعه‌ کرده‌ام.

 

محمد دیالو، قاری کوناکری
محمد دیالو، نماینده کشور کوناکری در رشته قرائت قرآن کریم گفت: این اولین حضور من در مسابقات قرآن ایران می‌باشد ولی پیش از این در مسابقات بین‌المللی کشور مالزی و لیبی شرکت کرده‌ام ولی از مسابقات ایران رضایت بیشتری دارم زیرا اینجا مسئولان احترامات بیشتری را به شرکت‌کنندگان می‌گذارند و مردم برخورد مهربان تری دارند.

وی افزود: من در ایران از مرقد مطهر امام خمینی(ره) زیارت کردم و پس از آن به شهر زیارتی قم رفتیم و بسیار احساس خوبی داشتم زیرا به زیارت امام خمینی که دنیا او را می‌شناسند، رفتیم.

محمد 19 سال دارد که در سن 10 سالگی شروع به قرائت قرآن کریم کرده و در کنار قرآن در رشته اقتصاد میز درس می‌خواند.

 


محمد عبدالله مظهر، قاری پاکستان
محمد عبدالله مظهر، نماینده کشور پاکستان در رشته قرائت در گفت‌وگو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان گفت: مسابقات بین‌المللی قرآن کریم که در ایران برگزار می‌شود یکی از بزرگ‌ترین مسابقات قرآن جهان در سطح بین‌المللی است.

نماینده کشور پاکستان در رشته قرائت اظهار داشت: مسابقات کشورهای دیگر که در سطح بین‌المللی برگزار می‌شود زمینه حضور متسابقین و نحوه برگزاری و مدیریت برنامه‌ها به هیچ عنوان قابل مقایسه با مسابقات ایران نیستند و ایران توانسته با تجربه سی و یک ساله خود در این زمینه مسابقات بین‌المللی قرآن را به نحو احسن برگزار کند.

محمد عبدالله مظهر که از سن 6 سالگی فراگیری قرآن را آغاز کرده، گفت: هم‌اکنون در رشته علوم قرآن کسب علم می‌کنم و نوجوانان و جوانان علاقه‌مند کشور پاکستان نیز از هر زمان که بخواهند می‌توانند در مدارس و مساجد به فراگیری این کتاب آسمانی بپردازند.
 

 

پایان پیام/

 

کد خبر 375250

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha