حجت الاسلام سید حسین مومنی، معاون تهذیب و تبلیغ مرکز مدیریت حوزه علمیه اصفهان به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان در پاسخ به آسیب های جشن های نیمه شعبان گفت: برپایی جشن های نیمه شعبان با رویکرد جدید از نیازهای اصلی جامعه امروز است و بهره برداری معنوی از این جشن ها نسبت به بهره برداری مادی باید در راس اهمیت باشد.
وی با تاکید بر برپایی چنین جشن هایی توسط مردم و به صورت خودجوش خاطر نشان کرد: اهمیت دادن به ولایت و مساله فرهنگ مذهبی باید در راس هزینه های نذورات و جشن های نیمه شعبان قرار گیرد.
حجت الاسلام مومنی تصریح کرد: باید قبل از برگزاری جشن، آگاهی های لازم از طریق رسانه ها به مردم داده شود تا آنها با اطلاعات لازم و تامین محتوای فرهنگی اقدام به برگزاری جشن کنند.
وی با اشاره به اینکه امروزه یکی از مهم ترین وظایف ما در برپایی جشن های مذهبی، دوری جستن از انحرافات و پرهیز از گناه است، گفت: نذرهای مردم یکی از موضوعاتی است که در جشن های نیمه شعبان بیشتر به چشم می خورد.
معاون تهذیب و تبلیغ مرکز مدیریت حوزه علمیه اصفهان اظهار کرد: هدفمند کردن و ساماندهی نذورات در جشن ها یکی از مسائل مهمی است که باید به آن پرداخته شود.
حجت الاسلام مومنی با بیان اینکه در جشن های نیمه شعبان از بعد محتوای مهدویت و انتظار دور شده ایم، تصریح کرد: امروزه بیشتر نذورات مردم جنبه مادی دارد و این در حالی است که جای خالی فرهنگ و برنامه های محتوایی عمیق در میان برپایی جشن ها و نذورات مردم به چشم می خورد.
وی گفت: با توجه به در نظر گرفتن آسیبهای جشنهای نیمه شعبان، مسئولین فرهنگی و اقشار تاثیرگذار در کنار هم میتوانند با برنامهریزی دقیق، میزان این آسیبها را کاهش دهند.
معاون تهذیب و تبلیغ مرکز مدیریت حوزه علمیه اصفهان تاکید کرد: برپایی جشن های نیمه شعبان با رویکرد جدید از نیازهای اصلی جامعه امروز است که باید ساماندهی شود.
وی افزود: نمایش فیلم های مهدویت، سخنرانی، تهیه بروشور مهدویت و دعوت از متخصصین مهدویت می تواند راهکارهای جدید برای برگزاری این جشن ها باشد.
وی تاکید کرد: نهادهای فرهنگی با تامین محتوای جشن ها و مردم نیز با قبول هزینه های مادی، جشن های نیمه شعبان را باید پرمحتواتر و اثر گذارتر برگزار کنند.
حجت الاسلام مومنی تصریح کرد: نباید جشنی به اسم امام زمان(عج) برگزار شود ولی در آن محرمات و گناه صورت گیرد.
پایان پیام/
نظر شما