به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، مجتبی جوهری مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمانشاه، امروز(25 خرداد) در مراسم افتتاحیه طرح اوقات فراغت گفت: شهر ما در عین فرهنگی، تاریخی و ورزشی بودن یک شهر دینی و مذهبی است.
وی تأکید کرد: اگر فرهنگ و هویت خود را حفظ نکرده و به پیشینه دینی و مذهبی خود نپردازیم، نمی توانیم برنامه ریزی درستی داشته و به توفیق لازم دست یابیم.
جوهری، مسجد را محور تحولات انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی دانست و گفت: همه جوانانی که در دوران دفاع مقدس جنگ را مدیریت کردند آموزش ندیده بودند و با توکل به خدا و اعتماد به نفس در این عرصه موفق ظاهر شدند.
وی ادامه داد: چه بر سر ما آمده است که امروز فرزندان ما نمی توانند روی پای خود بایستند و در عین هزینه کردن فراوان باز هم احساس کمبود در زندگی دارند و خروجی آن جوانانی با هیبت امروزی می شود.
جوهری با اشاره به نقش اثرگذار مسجد در سازماندهی، تشویق و ترغیب جوانان در دوران دفاع مقدس،اظهار داشت:جمع مذهبی توانمندی که توانستند جوانان را جذب و مدیریت کرده و براساس مبانی اسلامی، شعور والایی که خداوند در نهاد آنان قرار داده بود به فعلیت رساندند.
وی با ذاتی خواندن این توانمندی ها و ضروری بودن به کاربردن اهرمی برای به فعلیت رساندن آن در نسل حاضر، گفت: حساسیت و ضرورت کار کانون های مساجد در این مرحله نمایان می شود که چقدر نقش محوری و اساسی در جامعه اسلامی دارند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان، با اشاره به اینکه مخاطبان مساجد و اداره کل ورزش و جوانان و سایر دستگاه های متولی اوقات فراغت مشترک است، گفت: با همکاری خوب شورای شهر و شهرداری، کرمانشاه را به عنوان پایلوت قرار داده و شش منطقه شهری را به 60 محله تقسیم کرده ایم.
وی گفت: مساجد، حسینیه ها و فضاهای ورزشی، فرهنگی و آموزشی که می توان کار فرهنگی ورزشی در آن انجام داد را شناسایی کرده ایم و با محوریت مردم در قالب شهرک- محله در حال سازماندهی این اماکن هستیم.
جوهری با اشاره به استقبال و حمایت بسیار خوب مسئولان ارشد استان از اجرای این طرح، گفت: بهترین راه ورود به اعتماد سازی مخاطب جوان، ورزش است.
وی افزود: اگر می خواهیم جوانان به مسجد بیایند و جوانان سالم و تندرست، مسئولیت پذیر و دغدغه دار در مساجد داشته باشیم باید به سمت ورزش برویم
مدیرکل ورزش و جوانان استان، برای جذب بیشتر جوانان به مساجد خطاب به امامان جماعت گفت: روحانیان خودشان ورزشکار شوند و جوانان را به ورزش امر به معروف کنند.
وی از نگاه محوری مجریان این طرح در محور قرار دادن فعالان کانون های مساجد در برنامه های خود، گفت: امکانات و ملزومات لازم را در حوزه ورزش در اختیار مساجد قرار می دهیم که به بهترین نحو ممکن از فضاهای لازم در دو بخش برادران و خواهران استفاده شود.
جوهری تصریح کرد: در صورت عملیاتی شدن این طرح می توانیم ادعا کنیم که 80 درصد جمعیت ما ورزشی شده اند، جذابیت مساجد بیشتر شده و جامعه با نشاط خواهیم داشت.
وی گفت: باید در مساجد تحول ورزشی ایجاد کرده و در زمانی که برنامه های مذهبی نیست فعالیت ورزشی داشته باشیم.
مدیرکل ورزش و جوانان استان ادامه داد: هدف ما این است که مساجد آبادتر و جذاب تر شده و مانند دوران انقلاب محور همه فعالیت های مردم و جوانان قرار بگیرند.
وی همچنین از برنامه ریزی های لازم برای ورزشگاه ها، پارک ها و مدارس خبر داد و گفت: در این راستا تفاهمنامه های لازم را با دستگاه های مرتبط منعقد خواهیم کرد.
جوهری، از پیش بینی اجرای این برنامه در روستاها خبر داد و گفت: بعد از ماه رمضان که همزمان با اتمام فصل کشت و فراغت مردم از مسائل زراعی است، وارد فاز اجرایی آن در روستاها می شویم.
وی با اشاره به اجرای این طرح با تنوع 10 رشته ورزشی در هر محله، تصریح کرد: درصورت استقبال کانون های مساجد و سایر دستگاه های مرتبط از طرح، اجرای این برنامه برای سال های دیگر نهادینه می شود.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمانشاه، همچنین از اجرای این طرح در سایر شهرستان های تابعه خبر داد و گفت:در حال حاضر قریب به 40 محله در شهر کرمانشاه آماده شده و برنامه پیش بینی شده را بعد از پایان امتحانات مدارس آغاز می کنیم.
وی با اشاره به استانی بودن این طرح، اظهار داشت: رایزنی های لازم با فرمانداران صورت گرفته و بعد از ماه رمضان با مسئولیت اداره ورزش و جوانان در شهرستان ها به اجرا می رسد.
پایان پیام/
نظر شما