هادی فیض منش، معاون فرهنگی و هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان، به خبرنگار شبستان گفت: جشنواره دوبیتی سرایان رضوی با هدف ترویج فرهنگ منور رضوی،10 شهریور در همدان برگزار می شود.
وی افزود: شاعران سراسر کشور می توانند تا 15 مرداد ماه سال جاری با ارسال حداقل 10 و حداکثر 20 رباعی و دوبیتی در این جشنواره شرکت کنند.
فیض منش، با بیان اینکه تا کنون 20 نفر از شاعران سراسر کشور آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کرده اند، اظهار کرد: نتایج داوری آثار رسیده به این جشنواره 5 شهریور اعلام می شود و در مراسم اختتامیه به 8 نفر برگزیده جوایز نفیس اهدا خواهد شد.
وی بیان کرد: موضوع آثار ارسالی سیره پاک و زندگی امام رضا (ع) مناقب، صفات و فضایل امام رضا (ع)، کرامات و فضیلت ها و جلوه های فرهنگ رضوی از جمله علم، شفاعت، مهربانی و شفا است.
وی در خصوص اقدامات انجام شده در استان برای برپایی این جشنواره، تشریح کرد: کمیته های اجرایی جشنواره تشکیل و اطلاع رسانی سراسری فراخوان این جشنواره از طریق پیامک، پوستر و فراخوان انجام شده است.
فیض منش، افزود: جشنواره شعر رضوی استان همدان با هدف اشاعه و ترویج فرهنگ منور رضوی، تجلیل از مقام ولایت و امامت، ترویج اسلام در تبلور اندیشه شاعرانه، شناخت، جذب، پرورش استعدادهای شعری و با همکاری بنیاد بینالمللی امام رضا (ع) برگزار میشود.
ترویج زیبایی ها و ارزش های انسانی مهمترین کارکرد شعر است
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان همدان، گفت: شعر هنر ملی و بخشی از هویت ایرانی ها است که بسیاری از گویش ها در مناطق مختلف کشور با آن شناخته می شود.
فیض منش، با اشاره به اینکه ارتباط تاریخ و فرهنگ و مبادی اعتقادی نیز از طریق شعر شناخته می شود، اظهار کرد: در مراسم ها، جشن های مذهبی و سوگواری ها شعر محور و پایه اصلی است.
وی با بیان اینکه شاعران و شعرهای خوب زیادی در کشور وجود دارد، عنوان کرد: شاعران بیش از آن که مشتاق چاپ کتاب شعر خود باشند باید به سرودن شعرهای نو و بامحتوا روی بیاورند.
فیض منش، شعر را نوعی خلاقیت هنری دانست که به طور مرتب چارچوب جدیدی پیدا می کند، مخاطب خاص خود را دارد و شاعران نیز آن را برای مخاطبان ویژه خود می سرایند.
پایان پیام/
نظر شما