هرگونه سستی در انجام امور مربوط به خانواده شهدا گناه است

خبرگزاری شبستان:قائم مقام نماینده ولی فقیه در بنیاد شهیدکشور با بیان اینکه هرگونه سستی و بی‌انگیزگی در انجام امور مربوط خانواده شهدا گناه است گفت: این خانواده‌ها عضو خانواده ما بوده و نباید مایوس و ناامید شوند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان، حجت الاسلام سید حبیب الله حسنی، قائم مقام نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور امروز(28 خرداد) در جلسه شورای مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان گفت: در این جلسات باید با آسیب شناسی و پیدا کردن راه‌های پیشرفت در جهت رفع مشکلات خانواده شهدا صریح‌تر باهم گفتمان کنیم.


وی با تاکید بر اینکه بالاترین و مهمترین مسئله فرهنگی، اخلاق است اظهارکرد: اول باید به خودمان و پرسنل و سپس به سایرین احترام بگذاریم.


حجت الاسلام حسنی با بیان اینکه هرگونه سستی و بی‌انگیزگی در انجام امور مربوط به خانواده شهدا گناه است، تصریح کرد: رسالت ما این است که در مقابل این خانواده‌ها زانو زده و برای حل مشکلاتشان عزم جدی داشته باشیم.


وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری خظاب به مسئولان"به خانواده شهدا سر بزنید سرزدنتان نتیجه داشته و اثرگذار باشد" گفت: اهتمام به این موضوع نخستین رسالت ماست.


قائم مقام نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور با تاکید به برخورد صحیح همراه با احترام به این خانواده‌ها افزود: این خانواده‌ها عضو خانواده ما هستند و نباید حالت یاس و ناامیدی پیدا کنند.


وی برخورد عاشقانه تا رسیدن به نتیجه مطلوب را رسالت بنیاد شهید دانست و ادامه داد: اینها امانت‌های امام(ره) و رهبری هستند و مهم نیست آنها با ما چگونه رفتار می‌کنند بلکه ما باید به تکلیف خودمان عمل کنیم.


حجت الاسلام حسنی در ادامه با اشاره به برگزاری یادواره‌ها و بزرگداشت‌های شهدا تصریح کرد: نباید اجازه دهیم این یادواره‌ها لوث شده و به مجلس ختم تبدیل شود اینگونه مجالس باید هدایت شده برگزار شوند.


وی اضافه کرد: وقتی بنر یادواره‌ایی بالا می‌رود باید شهر تکان بخورد، اینگونه برنامه‌ها باید هدایت شده و با تدبیر برپا شوند.

 

حجت الاسلام حسنی با اشاره به نامگذاری امسال به سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی تصریح کرد: باید تنوع و سلیقه به خرج داده و مراسمات و یادواره‌های شهدا را از یکنواختی وفسیل بودن بیرون بیاوریم.


این مقام مسئول در ادامه اذعان کرد: خیلی از خانواده‌های شهدا دارای مشکلات روحی هستند و باید با حضور روانشناسان و کارشناسان مجرب جلساتی را برایشان برگزار کنیم نه اینکه همیشه مددکار بفرستیم، خودمان هم به ملاقاتشان برویم.

 

وی تاکید کرد: این ایثارگران و شهدا سند و شناسنامه جمهوری اسلامی هستند و باید آنها را پاس داشت.
 

گفتنی است، در ادامه این نشست مدیرکل بنیاد شهید گیلان به ارائه گزارش فرهنگی پژوهشی پرداخت و نمایندگان روسای ادارات نیز در این نشست گزارش دادند.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 377660

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha