به گزارش خبرگزاری شبستان، شادی قدیریان که متولد سال 1353 است اولین نمایشگاه عکس خود را در سال 1377 برگزار کرد. او با مجموعه عکس زنان قاجار که زنان قاجاری را با ابزار آلات مدرن به تصویر میکشد، شهرت جهانی پیدا کرد.
قدیریان در خصوص جشنواره همراه تهران گفت: میتوان تلفن همراه را صنعتی نو در عکاسی دانست . به نظرم دوربینهای عکاسی بهزودی به دوربین های کامپکت (نوعی دوربین کوچک و مجهز که لنزش جدا نمی شود) تبدیل خواهند شد و به همین دلیل نیز جشنواره هایی که به این موضوع توجه دارند، بسیار لازم هستند و جای خالی این جشنواره احساس می شد. من چند سالی است که در سفرهایم با موبایل عکاسی می کنم و از قابلیت های این ابزار استفاده های زیادی می برم.
حمید جبلی بازیگر سینما و تلویزیون نیز سال هاست که عکاسی می کند، به گفته خودش حتی قبل از اینکه بازیگر شود عکاس بوده است.
این هنرمند محبوب در مورد عکاسی با موبایل اعتقاد دارد: مسئله ابزار نیست. شما وقتی یک موبایل دارید میتوانید به راحتی با آن عکاسی کنید. جشنواره همراه تهران این فکر را به ذهن جوانان میآورد که من میتوانم با موبایلم یک کار جدی انجام دهم. در این صورت به دنبال دانش آن نیز میرود و اطلاعات زیادی به دست میآورد. لزومی ندارد هرکس که عکس میگیرد عکاس حرفهای باشد. لزومی ندارد همهی شرکت کنندگان در این جشنواره نیز عکاس باشند. مهم این است که زیباشناسی افراد ارتقا پیدا می کند و یاد می گیرند که اصول ابتدایی عکاسی را نیز رعایت کنند.
حمید جبلی و شادی قدیریان در کنار محمود کلاری و سیف اله صمدیان به دبیری دکتر مهدی مقیم نژاد، عکس های ارسال شده به دومین جشنواره فیلم و عکس همراه تهران را داوری می کنند.
عکسهای ارسالی به جشنواره فیلم و عکس همراه تهران میتوانند رنگی یا سیاه و سفید باشند و هر هنرمند میتواند در هر بخش رقابتی، 5 قطعه عکس (تک عکس) برای جشنواره ارسال کند. ویرایش عکس ها تا جایی که به سندیت عکس صدمه نزند، مجاز است. مهمترین ویژگی عکس های ارسالی برای جشنواره، ابزار خلق آنهاست که می بایست با تلفن همراه ثبت شده باشند.
علاقمندان به شرکت در جشنواره فیلم و عکس همراه تهران می توانند تا 20 مرداد ماه از طریق سایت این جشنواره به آدرس www.tfpf.mobi آثار خود را ارسال نمایند.
پایان پیام/
نظر شما