به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ حجت الاسلام سیدمحمدحسن ابوترابیفرد، نائب رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه شورای اداری خراسان شمالی که امروز (7 تیر) در سالن شهید ماژانی استانداری خراسان شمالی برگزار شد، نظام سیاسی کارآمد و پویا را مهمترین ابزار و کارآمدترین سرمایه در جهت حرکت یک ملت به سوی قله های قدرت بیان کرد و اظهارداشت: در ادبیات سیاسی امروز جهان، کلیدی ترین عامل برای افزایش اقتدار و کارایی نظام سیاسی، برآمدن آن نظام از اراده یک ملت است.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی، حضور گسترده مبتنی بر دیانت و تعهد به اسلام مردم ایران اسلامی در برهه مختلف نقش آفرینی ملت را یکی از مهمترین عوامل اقتدار و ماندگاری این نظام بیان کرد.
حجت الاسلام ابوترابیفرد، با بیان اینکه نظریه ولایت فقیه و مردم سالاری دینی یکی از ارکان اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران به شمار می رود، بر تلاش آحاد مردم و مسئولان در جهت حفظ این ارکان در راستای تحکیم اقتدار ملی تأکید مضاعف کرد.
وی، از امنیت به عنوان دیگر ارکان افزایش اقتدار نظام نام برد و با اشاره به اوضاع ناامن منطقه، بیان کرد: جلوگیری از رشد و پیشرفت منطقه جنوب غربی آسیا با هدف استثمار و استعمار این مناطق از جمله اهداف دشمنان برای ناامن کردن این منطقه است.
جریان های سیاسی از حرف های آسیب زا به امنیت کشور پرهیز کنند
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه امروز ایران اسلامی در بالاترین سطح امنیت در ناامن ترین منطقه قرار دارد، مسئولان را به حفظ و ارتقای امنیت کشور توصیه کرد و گفت: امروز مسئولیت مشترک همه گروه ها و جریان های سیاسی، افزایش سطح امنیت کشور است و همه جریان ها باید از کمترین حرف آسیب زا به امنیت کشور، پرهیز کنند.
وی از رشد علوم و توسعه علمی به عنوان عاملی دیگر در افزایش اقتدار کشور نام برد و با تأکید بر اینکه توسعه علمی باید در دستور کار همه مدیران و مسئولان قرار گیرد، اظهارداشت: تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص تبدیل شدن ایران به مرجع علمی جهان در کمتر از نیم قرن، به این دلیل است که بدون پشتوانه علمی نمی توان حرفی برای گفتن داشت.
حجت الاسلام ابوترابی فرد، با بیان اینکه تولید ثروت نیز یکی از ارکان اقتدار ملی به شمار می رود، اظهارداشت: ما نمی توانیم به یک کشور مقتدر به معنای واقعی تبدیل شویم مگر آنکه در عرصه اقتصاد به یک قدرت مؤلد ثروت تبدیل شویم.
تحقق اقتصاد مقاومتی، نقشه راه در موفقیت اقتصادی است
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی، تحقق اقتصاد مقاومتی را نقشه راه موفقیت در عرصه اقتصاد بیان کرد و با اشاره به اینکه اگر اقتصاد مقاومتی شکل بگیرد در کوتاه ترین زمان به یک قدرت اقتصادی می رسیم، اظهارداشت: تولید، مدیریت مصرف و اقتصاد مردمی سه رکن اصلی در تحقق اقتصاد مقاومتی به شمار می رود.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه باید از همه ظرفیت ها در راستای افزایش تولید کالا و خدمات با کیفیت استفاده کرد، اظهارداشت: هر قدر ممکن است باید با افزایش درآمدهای غیرنفتی، امکان قطع رابطه بین درآمدهای نفتی و اداره کشور را فراهم آوریم.
وی با بیان اینکه ما کشور را گران اداره می کنیم، اتکا مدیریت کشور بر پایه درآمدهای نفتی را آسیب زا به اقتصاد کشور خواند و بر افزایش تولید تأکید مضاعف کرد.
حجت الاسلام ابوترابی فرد با بیان اینکه تا مردم، مدیران و مسئولان مصرف خود را در همه حوزه ها به حداقل ممکن کاهش ندهند، اقتصاد مقاومتی کلید نمی خورد، مصرف روزانه 650 میلیون مترمکعب گاز که بیش از 80 درصد آن در مصارف غیر اقتصادی استفاده می شود را گواه بر عدم مدیریت مصرف دانست و تصریح کرد: اگر نیمی از این میزان به اروپا صادر شود، درآمدی بالغ بر 70 میلیارد دلار نصیب کشور می کند.
وی از اقتصاد مردمی به عنوان سومین رکن اقتصاد مقاومتی یاد کرد و از دولت و مسئولان خواست راه های ورود مردم به عرصه سرمایه گذاری و فعالیت های اقتصادی را هموار کنند.
اتمام 3 هزار پروژه نیمه تمام نیازمند 5 هزار میلیارد تومان اعتبار
سیدعلی اکبر پرویزی، استاندار خراسان شمالی نیز در این جلسه با اشاره به مشکلات عمومی استان ها به ویژه استان های در حال توسعه همچون خراسان شمالی، از پروژه های سنگین و نیمه تمام بر جای مانده از دولت قبل به عنوان مشکلی بزرگ در راه توسعه استان نام برد و اظهارداشت: سه هزار پروژه نیمه تمام در استان وجود دارد که اتمام آن نیازمند بیش از پنج هزار میلیارد تومان اعتبار است.
رییس شورای اداری خراسان شمالی همچنین اعتبار مورد نیاز برای اتمام پروژه های ملی همچون راه آهن، دانشگاه و بیمارستان را 6هزار میلیارد تومان ذکر کرد و اظهارداشت: اگر با این روند پیش برویم شاید تا چند دولت آینده نیز این پروژه ها به پایان نرسد!
پرویزی، اولویت اتمام پروژه ها را پروژه های بالای 70 درصد پیشرفت فیزیکی بیان کرد و با اشاره به مبلغ 421 میلیاردتومان دریافتی استان در سال 92، بیان کرد: مبلغ 300 میلیاردتومان از این اعتبار در شب عید دریافت شد که با توجه به نزدیک بودن به زمان پایان سال مالی، جذب و هزینه کرد این اعتبار نیازمند زمان بیشتری است.
وی با اشاره به اینکه تلاش ما پرهیز از ریخت و پاش و هزینه کرد صحیح و اصولی منابع مالی است، خواستار تمدید مهلت جذب اعتبارات پروژه های عمرانی به ویژه پروژه هایی همچون سد و راه ها از سوی مجلس شد.
دولت در پرداخت سهم خود از مصوبات رهبری کوتاهی می کند
موسی الرضا ثروتی، نماینده مردم بجنورد، گرمه، جاجرم، مانه و سملقان و راز و جرگلان در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه بر پرداخت شدن سهم دولت در اجرای مصوبات سفر رهبری به خراسان شمالی تأکید کرد و اظهارداشت: 600 میلیاردتومان سهم دفتر مقام معظم رهبری و هزار میلیارد تومان سهم دولت است که دولت باید خود را در پرداخت این سهم موظف کند.
وی همچنین با بیان اینکه در بحث ساختمان های ادارات کل استان نیز قرار بود مبلغ 33 میلیارد تومان به استان پرداخت شود، از پرداخت تنها سه میلیارد تومان از این اعتبار تاکنون خبر داد.
ثروتی همچنین با اشاره به اعتبار هزارو250 میلیاردتومانی مصوبات سفر رهبری در بخش تسهیلات از تحقق نیم درصدی این اعتبار خبر داد.
وی با اشاره به برطرف شدن مشکل استخدام رسمی و سهمیه استان خراسان شمالی گفت: قرار بود سه هزارو 750 نیروی جدید در استان خراسان شمالی استخدام شوند که تاکنون دوهزار نیرو جذب شده و مابقی معطل اعتبارات هستند.
پایان پیام/
نظر شما