دکتر محمد دوستار، استاد مدیریت اسلامی دانشگاه های گیلان درباره نقش مراکز عملی و دانشگاهی در تحقق جهاد اقتصادی، به خبرنگار شبستان گفت: ارائه الگوی علمی و راهکار عملی برای جهاد اقتصادی از وظایف مهم و برجسته محافل عملی و دانشگاهی است.
این استاد دانشگاه تاکید کرد: تعامل دستگاه های اجرایی و مراکز پژوهشی در رسیدن به اهداف جهاد اقتصادی بسیار تاثیرگذار است.
وی افزود: مراکز آموزشی و پژوهشی باید بتوانند با شناختی درست از توانایی دستگاه های اجرایی و طبق واقعیت موجود، نظریه پردازی کنند و سازمان ها نیز با رویکردی علمی و منطبق با شرایط و مقتضیات محلی، اقدامی توسعه محور داشته باشند.
دوستار، دانشگاه ها و مراکز علمی را کانون های تولید فکر و ایده معرفی کرد و گفت: برنامه ریزی مدون برای آموزش نیروی انسانی کشور با توجه به مقتضیات جامعه، با هدف تقویت فرهنگ تولید به جای فرهنگ مصرف و افزایش آگاهی در ایجاد توسعه اقتصادی، اهمیت زیادی دارد.
وی با بیان اینکه دانشگاه ها و مراکز آموزشی باید سطح فعالیت های خود را از سطح تدریس و تولید علم ارتقا دهند، خاطرنشان کرد: برای توسعه اقتصادی باید فعالیت تجاری سازی نتایج پژوهش در اولویت کاری مراکز دانشگاهی قرار گیرد.
این استاد دانشگاه اذعان داشت: مراکز دانشگاهی با تجاری سازی نتایج پژوهش ها، مهم ترین کمک را به طرح تحقق جهاد اقتصادی می کنند.
وی یادآور شد: دانشگاه ها می توانند با تولید فکر و الگوهای علمی، بسترهای لازم را در جهت همیاری فکری مفاهیم کشور و پیشرفت اقتصادی، فراهم کنند.
دکتر دوستار تصریح کرد: دانشگاه ها و مراکز تحقیق و پژوهشی این توانایی را دارند که از طریق تجاری سازی نتایج و دستاوردهای پژوهشی در جامعه، نقش موثری در تحقق جهاد اقتصادی فراهم کنند.
پایان پیام/
نظر شما