به گزارش خبرگزاری شبستان از البرز، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری البرز، ابوالقاسم باقری با بیان این مطلب در کارگروه "مخاطرات زیست محیطی و خشکسالی" اداره کل مدیریت بحران البرز اظهار کرد: یکی از محورهای اصلی فعالیت ستاد مدیریت بحران بحث شناسایی نقاط بحرانی، پیگیری، تداوم آن و روشهایی است که برای موارد بحرانی و به منظور جلوگیری از آسیبهای گسترده پیشبینی میشود.
باقری افزود: یکی از نقاط قابل شناسایی در آلودگی هوا خشکسالی است که مشکل جدی استان به شمار میرود و باید در این خصوص کار فرهنگی انجام داد تا به مسائل پنهان این پدیده رسیدگی شود چرا که این امر در آلودگی هوا تاثیر بسزایی دارد.
این مسئول با تاکید بر این مهم که باید در مدیریت خشکسالی هواشناسی ،هیدرولوژیک و کشاورزی باید اهتمام ویژه ای صورت گیرد، گفت: تبخیر بیش از حد و برداشت بیرویه آب از سفرههای زیر زمینی و غیره از مشکلات زیست محیطی است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز بر فعالیت هرچه بیشتر کارگروههای مدیریت بحران تأکید کرد و گفت: با فعالیت موثر کارگروههای مذکور مخاطرات زیست محیطی و مقابله با آلودگی هوا و خشکسالی در استان مرتفع می شود؛ ضمن اینکه باید مردم نیز نسبت به آسیب های خشکسالی آگاه سازی شوند.
باقری فرهنگ سازی، اطلاع رسانی و آگاه سازی لازم به شهروندان در مورد آسیبهای خشکسالی و صدمات ناشی از آن را خواستار شد.
مدیرکل بحران استانداری البرز با بیان اینکه برای آمادگی مردم و سازمانها در مواقع بحرانی باید به طور جداگانه برنامههایی را مدون کرد، افزود: در بحث آمادگی شهروندان باید زمینه آن را در خانوادهها ایجاد کرد و همچنین در حوزه آمادگی سازمانها باید تجهیزات مورد نیاز آنها تقویت شود.
وی برگزاری جلسات مذکور را گامی مهم برای حل مشکلات دانست و گفت: با برگزاری این جلسات مسایل و معضلات استان موشکافانه بررسی میشود و این بررسیها حل مشکلات را آسانتر میسازد.
پایان پیام/
نظر شما