مبارزه مستمر با رذایل اخلاقی زمینه ترک گناه را در انسان شکوفا می سازد

خبرگزاری شبستان:کارشناس دینی با بیان اینکه حیا از خداوند و گناه نکردن در خلوت ایمان کامل را می سازد، گفت: مبارزه مستمر با رذایل اخلاقی و درمان بیماری های قلبی و اخلاقی زمینه ترک گناه را در انسان شکوفا می سازد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت الاسلام محسن کازرونی، کار شناس دینی ظهر امروز(11تیر)در ویژه برنامه سخنرانی و بیان معارف دینی در رواق بزرگ امام خمینی(ره) حرم رضوی اظهار داشت: ریشه تمامی گناهان در ناآگاهی، دنیا دوستى، گرایش افراطى به لذت هاى مادى و طبیعى و در ضعف عقلانی و ایمانی انسان است.


وی با اشاره به اینکه ترک گناه در خلوت ثواب است، افزود: اگرانسان بخواهد دلش را از گناه خالى کند باید به دنبال درمان ریشه های آن باشد چرا که ترک گناه و رعایت تقوی یک فرایند تدریجی و دراز مدت است.


کار شناس دینی با بیان اینکه حیا از خداوند و گناه نکردن در خلوت ایمان کامل را می سازد،گفت: مقاومت انسان در برابر گناه شیطان را ناامید می کند.


حجت الاسلام کازرونی گفت: اصلاح خصلت های اخلاقی از طریق مبارزه مستمر با رذایل اخلاقی و درمان بیماری های قلبی و اخلاقی زمینه ترک گناه را در انسان شکوفا می سازد.


وی با بیان اینکه کسی که  خداترس باشد و ترک گناه کند در قیامت هیچ مشکلی نخواهد داشت، افزود: خودسازی و رفع زمینه های گرایش به گناه موجب پاک شدن ریشه بسیاری از گناهان از درون می شود.


این کار شناس دینی تصریح کرد: انسان اگر در هر زمان و در هر مکان خود را در محضر خدا حاضر ببیند و از کمال قرب او بهره مند شود حیا در او نهادینه می شود و بسیاری از افکار پلید و اخلاق زشت را از بین می برد.


وی کوچک نشمردن گناه را باعث استمرار گناهان دیگر عنوان کرد و گفت: حس شیرینی که بعد از گناه در دل انسان ایجاد می شود از دسیسه های شیطان است ولی اگر در مواقع گناه خود مان را با اولیا مقایسه کنیم گناهان کوچک در برابر چشما نمان بزرگ می شود.


حجت الاسلام کازرونی گفت: باید برای ترک گناه در زندگی برای خود برنامه عملی داشته باشیم و با انجام واجبات و ترک گناه، لذت بندگی خدا را بچشیم چرا که اگر کسی لذت قرب به خدا و عبودیت خداوند را بچشد هرگز از گناه و لذت های مادی راضی نخواهد نمی شود.


وی با اشاره به اینکه اگر ایمان نباشد هزاران دریچه گناه بر روی انسان باز خواهد شد، اظهار داشت: معرفت و شناخت خدا و آگاهی از نعمت‏های مادی و معنوی پروردگار و انجام عمل صالح موجب تقویت ایمان و کمرنگ شدن گناه در زندگی انسان می شود.


 این کارشناس مذهبی با اشاره به اینکه مبارزه مستقیم با گناه از طریق شناخت گناهان و تفکر در آثار و عواقب دنیوی و اخروی آنها مهمترین راه دوری از گناه است، افزود: امت پیامبر(ص) اگر به دو سلاح حیا از خدا در خلوت و راضی به رضای خداوند متعال باشند بدون حساب و کتاب وارد بهشت می شوند.


پایان پیام/
 

کد خبر 382020

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha