به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، همزمان با ایام ماه مبارک رمضان، علاوه بر قرائت روزانه یک جزء قرآن کریم در همه مساجد و تکایا و حسینیه های استان، محافل انس با قرآن و جلسات ترجمه و تفسیر و مفاهیم نیز رونق می گیرد.
در روایات دینی ما از قرآن کریم به قرآن صامت و از ائمه اطهار(علیهم السلام)به قرآن ناطق تعبیر شده است؛ همچنین دو مجموعه گرانسنگ نهج البلاغه معروف به اخ القرآن(برادر قرآن)و صحیفه سجادیه(اخت القرآن)است که شاید آنگونه که شایسته و حق آنهاست تاکنون در جامعه به آن پرداخته نشده است.
بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج)استان و به تبع آن شهرستان ها از جمله شهر مذهبی راین که این روزها گوشه گوشه این شهر حال و هوای معنوی خاصی دارد و نوای قرآن و مناجات از مأذنه های مساجد آن شب و روز به گوش می رسد، اقدام به برگزاری جلسات ترجمه و تفسیر نهج البلاغه کرده است.
مجید راجی، مدیرعامل بنیاد شعبه راین در این باره به خبرنگار شبستان می گوید: مهجوریت زدایی از نهج البلاغه و نهادینه کردن فرهنگ مطالعه اخ القرآن از اهداف برگزاری این جلسات است.
وی با بیان اینکه این جلسات از ماه مبارک رمضان و عصرهای یکشنبه و سه شنبه در مسجد جامع راین آغاز شده است؛ افزود: قصد داریم تا پس از ماه مبارک رمضان نیز جلسات ادامه داشته باشد.
مدیرعامل بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج)راین با تأکید بر اهمیت توجه به نهج البلاغه خاطرنشان کرد: این برنامه از ترجمه و تفسیر خطبه 87 نهج البلاغه آغاز و با خطبه همام یا متقین ادامه می یابد.
وی افزود: مدرس این جلسات حجت السلام والمسلمین حمید اسماعیل پور، امام جمعه راین است که مسئولیت گروه نهج البلاغه مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی قم را نیز عهده دارد است و نرم افزار "دانش نامه علوی" حاصل تلاش ایشان و همکارانش در مرکز یاد شده است.
گفتنی است، در راستای رفع مهجوریت از صحیفه مبارکه سجادیه، بیش از یکسال است که خطبه اول نمازجمعه راین(به جزء در مناسبت های خاص)به صورت سلسله وار به شرح ادعیه این کتاب شریف اختصاص دارد و حجت الاسلام اسماعیل پور در این زمینه به ایراد خطبه می پردازد.
پایان پیام/
نظر شما