به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، 15 تیر مصادف با سالروز به شهادت رسیدن دو اسوه تلاش، قدرت و اعتقاد است. شهیدان انصاری، تنها استاندار شهید کشور و نورانی، معاون عمرانی ایشان.
شهید علی انصاری، متولد سال 1323 در شهرستان رودسر بود. که پس از اتمام دوره کارشناسی به دلیل اینکه ساواک با ادامه تحصیلش در ایران مخالف بود به توصیه پدربزرگوارش با اسم مستعار به آمریکا رفت و در دو رشته«صنایع» و «ریاضی» به طور همزمان ادامه تحصیل داد و در رشته ریاضی موفق به اخذ مدرک دکترا شد.
شهید انصاری پس از پیروزی انقلاب به ایران بازگشت و ابتدا به عنوان معاون استاندار خراسان و سپس در جایگاه استاندار گیلان به خدمت پرداخت و در همان زمان ریاست دانشکده فنی گیلان و عضویت هیئت علمی دانشگاه تهران را بر عهده گرفت.
وی که در تاریخ 15 تیرماه 1360 یک هفته پس از انفجار دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی توسط منافقین در رشت ترور و ندای حق را لبیک گفت و به شهادت رسید یک دختر که امروز متخصص اعصاب و روان است، از وی به یادگار مانده است.
من دو وطنه هستم؛ قلبم را در گیلان دفن کرده ام
حمیده دانش کاظمی، همسر شهید انصاری که هم اکنون عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا(س) است، در حاشیه برگزاری مراسم بزرگداشت این شهید در مسجد قدس رشت به خبرنگار خبرگزاری شبستان با بیان خصوصیات بارز شهید، گفت: شهید انصاری بسیار مرد عمل، علم بوده و پتانسل بالایی در ارایه مطالب داشت.
وی اظهار کرد: شهید جاذبه خوبی روی افراد داشته و نسبت به مسایل دینی و اعتقادی اطلاعات زیادی را با مطالعه کسب کرده بود.
دانش کاظمی با تاکید بر اینکه شهید انصاری بسیار به کارش ایمان داشت، افزود: در برابر شرایطهای خاص پیش روی خود بسیار استقامت میکرد.
همسر شهید انصاری با بیان اینکه وقتی امام هم وی را شهید اعلام کردند، آرامش خاصی در من پیدا شد، تصریح کرد: جوانان ما امروز باید با عمق بیشتری به نظام و انقلاب نگاه کنند چرا که شهدا با همه وجودشان در این راه جانفشانی کردند.
دانش کاظمی در ادامه اذعان کرد: گرچه خود متولد تهران هستم ولی دو وطن دارم، چرا که قلبم را در گیلان دفن کردهام.
وی با اشاره به اینکه فقط 9 سال با شهید بزرگوار زندگی کردم و هفت بار منزل عوض کردم و 2 سال بعد از شهادت وی جهازم را از خانه پدری به خانه خودم آوردم، از عدم دلبستگی وی به دنیا گفت: یکی دیگر از ویژگیهای همسر شهیدم این بود که تعلق خاطری به مادیات و کارهای دنیوی نداشت.
دانش کاظمی اذعان کرد: جواب همسرم در بیتوجهی به این مادیات این بود که دوست ندارم وابسته به چیزی باشم تا اگر اجل به سراغم آمد دست و پایم بسته نباشد بتوانم راحت پر بکشم.
همسر تنها استاندار شهید کشور، اظهار کرد: شهید انصاری ساعتهای کمی را استراحت میکرد و بسیار به مطالعه میپرداخت و من هنوز کتابخانه همسرم را حفظ کردهام.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه دشمن حتی در ساخت کوچکترین فیلمها نیز به ابعاد فرهنگی و فکری ما دقت میکند و برای به انحراف کشیدن ما برنامه دارد، افزود: ما کشوری اسلامی هستیم و ریشه ما در انقلاب و مذهب است، از این رو ما نیز باید دشمن را با عمق خودش نگاه کنیم.
دانش کاظمی اضافه کرد: جوانان بیشتر به قرآن اتکا کنند مخصوصا در این ماه مبارک رمضان که درهای رحمت و الطاف خداوندی بیش از پیش گسترده است.
شهید انصاری در قسمتی از وصیت نامه خود خطاب به تنها فرزندش که اکنون عروس خانواده شهید نورانی شده است، آورده است" فرزندم، در مقابل ظالم سکوتت را بشکن و بر سرشان فریاد زن و فریادت را به شیون مبدل کن و شیون را به پیکار و پیکار را به جهاد".
پایان پیام/
نظر شما