مسافر آستانه: سعی داریم مشکل تبلیغات کاذب در شبکه خانگی را حل کنیم

خبرگزاری شبستان:حسین مسافر آستانه گفت:متاسفانه تبلیغات دروغین و کاذب فیلم های ویدئویی مشکلی است ک تلاش داریم حتما حل شود.

به گزارش خبرنگار شبستان، نشست خبری حسین مسافر آستانه مدیرعامل موسسه رسانه‌های تصویری امروز در محل این موسسه برگزاری شد.


مسافر آستانه درباره وقایعی که در این موسسه از زمان حضورش در آن تا به حال رخ داده،گفت: یکی از وظایف ما که سعی شده در این دوره به شکل مطلوب‌تر انجام شود حمایت از فیلم‌های سینمایی است که شاید موسسات دیگر به دلایل مختلف کمتر به این بخش پرداخته باشند. ما بعضی از‌ آثاری که از نظر فرهنگی مشکلاتی برای تولید پیش رو داشته باشند را تا جایی که امکان دارد حمایت می‌کنیم.اگرچه اصراری برای ادامه فعالیت در بخش مستند نداریم اما گاهی به فراخور نیاز آثار مستندی برای شبکه نمایش خانگی تولید می‌شود. به عنوان مثال تاکنون دو مجموعه «هم‌آوایی عاشورایی» و همچنین «نقد بهترین‌های سینمای ایران» در این بخش کار شده است.

 

او با اشاره به خرید حقوق نمایش فیلم‌های مختلف و همچنین آماده‌سازی این فیلم‌ها برای عرضه در شبکه نمایش خانگی ادامه داد: حمایت از تولیدکنندگان در بخش نمایش خانگی عمده‌ترین فعالیت موسسه است که باید بگویم در این بخش از مهرماه سال قبل، حق پخش و عرضه 49 فیلم خریداری و قرارداد عرضه 24 فیلم نیز تمدید شده است. همچنین در این مدت مراحل آماده سازی فنی 29 عنوان فیلم در این موسسه انجام شده است.

 

مسافرآستانه ادامه داد: درباره عرضه فیلم‌ها در شبکه نمایش خانگی نیز باید بگویم که از مهرماه سال گذشته تاکنون 22 عنوان فیلم در دو میلیون و 300 نسخه تکثیر شده است که بسیار کم است. همچنین باید بگویم که قرار است این موسسه به عنوان یک کار ویژه ،مجموعه برترین قرائت‌های قاریان بزرگ دنیا را به عنوان یک تحفه نفیس تا نیمه رمضان عرضه کند.

 

او در ادامه با ارزیابی مثبت از فعالیت‌های بخش بین‌الملل موسسهرسانه های تصویری گفت: در سه سال گذشته، بخش بین‌الملل موسسه با حضور در جشنواره‌ها، نمایش فیلم‌های ایرانی در خارج از کشور و همچنین برگزاری هفته‌های فیلم حضور موفقی داشته و به خوبی معرف سینمای ایران بوده است. همچنین از نظر اقتصادی در این مدت حدود 300هزار دلار از طریق بخش بین‌الملل و با فروش فیلم‌های ایرانی در خارج از کشور، ارز‌آوری شده است.البته شاید برگزاری هفته‌های فیلم اختصاصا وظیفه موسسه تلقی نشود اما عملا این کار در موسسه رسانه‌های تصویری انجام می‌شود. همچنین ما در تأمین محتوا برای هفته‌های فیلمی که سازمان فرهنگ و ارتباطات و یا وزارت خارجه برگزار می‌کنند نقش جدی ایفا می‌کنیم.

 

وی افزود: به نظر می‌رسد برگزاری 22 هفته فیلم توسط موسسه رسانه‌های تصویری طی سه سال گذشته می‌تواند یک موفقیت فرهنگی و اقتصادی در حوزه سینما و فرهنگ ایران محسوب شود.

 

مسافرآستانه با اشاره به گسترش بحث قاچاق محصولات فرهنگی در شبکه نمایش خانگی اظهار کرد: این موسسه وظیفه خود می‌داند که به دلیل رکود اقتصادی شبکه نمایش خانگی با بحث قاچاق مقابله جدی انجام دهد. این موسسه در دوره‌های گذشته به فراخور برخوردهای فرهنگی و انتظامی جدی و موفقی در این حوزه داشت اما نمی‌دانم چرا در دولت گذشته این وظیفه به بخش دیگری سپرده شد که نتایج چندان مثبتی در برنداشته است.

 

مسافر آستانه در نشست امروز خود در پاسخ به خبرنگار شبستان درباره انتقاد از تبلیغات گول‌زننده بعضی از فیلم‌ها که موجب اعتراض تهیه‌کنندگان و بازیگران شده است و لزوم تدوین ایین نامه انظباطی و قانونی برای رسیدگی به این موارد گفت: متأسفانه تاکنون هیچ آیین‌نامه انضباطی و تنبیهی در این زمینه شکل نگرفته است. ضمن آنکه ما در موسسه رسانه‌های تصویری نیز با چنین مشکلی روبرو هستیم.

 

مسافرآستانه افزود: ابتدا باید بعضی نگاه‌های صرفا اقتصادی به مقوله فیلم را اصلاح کنیم تا بتوانیم کاری زیرساختی در این زمینه انجام دهیم. اکنون در حال تلاشیم تا این مشکل را ابتدا از موسسه رسانه‌های تصویری حل کنیم تا به موسسات دیگر برسیم.


مسافرآستانه در ادامه نشست‌اش در پاسخ به پرسشی عرضه سریال در شبکه نمایش خانگی اظهار کرد: ما منکر نیاز شبکه نمایش خانگی به سریال نیستیم اما موسسه رسانه‌های تصویری نمی‌خواهد وارد بخش تولید سریال شود.سریال‌های تلویزیون اثرگذاری خود را دارند اما به نظرم عرضه برخی سریال‌ها نیاز شبکه نمایش خانگی نیز هست. در هر صورت تأکید می‌کنم که موسسه در برنامه فعلی یا آتی خود تولید سریال را در نظر ندارد اما فیلم ویدیویی تولید خواهیم کرد. البته ما به تولید فیلم‌های ویدیویی نیز به شکل انبوه نگاه نمی‌کنیم و سعی داریم در همکاری با دیگران این کار انجام شود.

 

مدیر موسسه رسانه‌های تصویری در پاسخ به پرسش دیگری درباره تولید فیلم «ایرباس» به کارگردانی نادر طالب‌زاده و یک کارگردان آمریکایی که در زمان مدیریت قبلی این موسسه خبرهایی از آن منتشر شده بود، گفت: هیچ اقدام اداری و قانونی در این زمینه صورت نگرفته و صرفا برای تولید این فیلم مذاکراتی انجام شده بود.

 

وی ادامه داد: برای تولید این فیلم هیچ قراردادی بسته نشده است و موسسه طبیعتا وظیفه‌ای در قبال تولید این فیلم نخواهد داشت. در هر صورت شاید در دوره قبل به ضرورت به سمت تولید فیلم سینمایی رفته شد اما در دوره جدید تولید فیلم سینمایی در تکالیف موسسه رسانه‌های تصویری دیده نشده است.


مسافرآستانه همچنین در پاسخ به پرسشی درباره برگزاری جشنواره فجر در موسسه رسانه‌های تصویری گفت: متأسفانه جشنواره فجر ساز و کار مستقلی ندارد. در طول سال‌های گذشته و به دلیل وجود زیرساخت‌های لازم در بنیاد فارابی، جشنواره فجر در آن بنیاد برگزار می‌شد اما در ادوار گذشته بنا به همدلی یا عدم همدلی مدیران وقت قرار شد این جشنواره از فارابی خارج شود.در دوره سی‌وسوم، فعالیت جشنواره فجر کما فی‌سابق در موسسه رسانه‌های تصویری انجام می‌شود اما سیاست‌ها توسط دبیر رأسا انجام خواهد شد و ما هیچ نقشی در تصمیم‌گیری‌های کارشناسی نداریم.

 

مدیرعامل موسسه رسانه‌های تصویری با ابراز امیدواری از اینکه جشنواره فجر به صورت مستقل برگزار شود، گفت: نظر شخصی و کارشناسی من این است که فجر باید از هر نظر استقلال داشته باشد و به هیچ موسسه‌ای وابسته نباشد. این جشنواره باید دبیرخانه سالانه داشته باشد که بتواند فعالانه آثار سینمای ایران و جهان را رصد کند. این مهم نیاز به یک لشکر آدم ندارد و دبیر جشنواره و یک بدنه اجرایی می‌توانند کار را راهبری کنند.


دبیر جشنواره فیلم یاس همچنین در پاسخ به پرسشی درباره ضرورت برگزاری این جشنواره در کمبود بودجه فعلی سازمان‌های دولتی اظهار کرد: با بودجه حداقلی که برای جشنواره یاس در نظر گرفته شده است، نقش و اثرگذاری آن حداکثری است. ضمن آنکه نقطه نظرات هنرمندان در این زمینه، نشانگر اثرگذاری این جشنواره است.ما فکر می‌کنیم علت بی‌کیفیتی بسیاری از فیلم‌های شبکه نمایش خانگی نبود فرصتی برای ارزیابی آثار است و این روند باعث ایجاد سراشیبی سقوط در شبکه نمایش خانگی می‌شود. برگزاری دوره اول جشنواره یاس نشان داد که این جشنواره می‌تواند جلوی تولید یکسری آثار بی‌کیفیت را بگیرد و برگزار نشدنش در سال گذشته باز هم راه را برای فیلم‌های شانه تخم‌مرغی باز کرد، از این جهت برگزار این جشنواره بسیار مهم است.


حسین مسافرآستانه در پایان سخنانش در پاسخ به پرسشی درباره ادامه عرضه محصولات نمایش خانگی در سوپرمارکت‌ها بیان کرد: یکی از برنامه‌ها و سیاست‌های ما احیا کردن فروشگاه‌های عرضه محصولات نمایش خانگی است. البته ما در این زمینه به بسترسازی نیاز داریم که یکی از این بسترها، قانع کردن سازمان‌های مختلف به خصوص شهرداری است.

 

مدیرعامل موسسه رسانه‌های تصویری خاطرنشان کرد: احیا کردن فروشگاه‌های مخصوص محصولات نمایش خانگی به معنای لغو سریع پخش مویرگی توسط موسسات مختلف در سوپر مارکت‌ها نیست اما پیگیریم که براساس متد جهانی، فروشگاه‌های مخصوص را جایگزین سوپرمارکت‌های عمومی کنیم.

پایان پیام/


 

کد خبر 383409

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha