ارتقای جایگاه روزنامه نگاری شهروندی در گرو همت بلند اهالی رسانه است

محمد زاده مهمترین موانع رشد و توسعه جایگاه روزنامه نگاری شهروندی را عدم آموزش درست روزنامه نگاران، خواند و گفت: معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد کمربند ها را برای آموزش روزنامه نگاری تخصصی به خبرنگاران بسته است.

 دکتر جعفر محمد زاده، معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفتگو با خبرنگار شبستان، درباره ویژگی روزنامه نگاری شهروندی گفت: روزنامه نگاری شهروندی با روزنامه نگاری در بخش های دیگر تفاوتی ندارد اما ممکن است کار یک روزنامه نگار حوزه شهروندی به مراتب آسانتر باشد، چرا که روزنامه نگار جنگی باید به جنگ برود اما روزنامه نگار شهروندی باید در شهر بگردد و مطالب متناسب با این حوزه را منتشر کند.


معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بر آموزش شیوه های تخصصی روزنامه نگاری شهروندی به روزنامه نگاران حوزه شهری تاکید و خاطر نشان کرد: دیدگاه و نگرش روزنامه نگار شهری باید تخصصی و علمی باشد و معضلات اجتماعی را بشناسد و نسبت به خرده فرهنگ ها، آداب و رسوم و ویژگی های محلات شناخت داشته باشد.


استاد دانشکده خبر، در پاسخ به این سئوال که شما در بدو ورود به معاونت مطبوعاتی این وعده را دادید که روزنامه نگاری تخصصی را ارتقا می دهید، یا فکر می کنید این مهم تحقق پیدا کرده است؟ گفت: ما در معاونت مطبوعاتی عملا این کار را شروع کرده ایم، همانطور که می دانید من در طول چهار ماهی که به این سمت منصوب شدم، اولین دوره تخصصی روزنامه نگاری را اسفند ماه سال گذشته برگزار کردیم و قرار است از 20 اردیبهشت ماه نیز دومین دوره را برگزار کنیم.


معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه هنوز روزنامه نگاری تخصصی بویژه روزنامه نگاری شهروندی جایگاه خوبی را در کشور پیدا نکرده است، اظهار داشت: همانطور که بارها تاکید کردم بر رشد و ارتقای روزنامه نگاری تخصصی بدون حاکم شدن گفتمان سیاسی، پایبند هستم و همه تلاشم را صرف تحقق این هدف خواهم کرد.


پایان پیام/

کد خبر 38384

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha