حجاب اسلامی هویت بخش فرهنگ ایرانی است

خبرگزاری شبستان: مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان اینکه بی‌حجابی مهمترین معضل اجتماعی در ایران است، گفت: حجاب یک عنصر اساسی و هویت بخش فرهنگ ایرانی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از مشهد، سید جواد حسینی، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی صبح امروز (24 تیر) در همایش بزرگداشت روز ملی عفاف و حجاب اظهار داشت: حجاب عنصر اساسی و هویت بخش فرهنگ ایرانی است.  


وی با بیان اینکه پوشش خاص بانوان ایرانی به عنوان نخستین عنصر فرهنگی؛ زنان ایرانی را در برابر دیگر کشورها متمایز کرده است، افزود: در زمان قبل از انقلاب هویت ایرانی و فرهنگ اصیل دینی به حاشیه رانده شده بود که به برکت انقلاب این موضوع به مرور زمان جایگاه اصلی خود را بازیافت.

 

حسینی با اشاره به اینکه در جامعه کنونی اهمیت جایگاه نیروی انسانی زن بر هیچ کس پوشیده نیست و در شرایط فعلی باید به این اصل توجه ویژه داشت، تصریح کرد: مسئله حجاب از منظر دینی نیز مورد توجه ست چرا که از منظر قرآن کریم نیز حجاب امری ضروری، شرعی و دینی برای زنان مسلمان تلقی شده است.

 

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی افزود: بعد دیگر حجاب بعد سیاسی آن است چراکه در منظر سیاسی حجاب به عنوان هویت سیاسی، اجتماعی هر کشور محسوب می شود.

 

حسینی با بیان اینکه در زمان رضاخان توسعه بی‌حجابی را ابزار توسعه صنعت می‌دانستند و بر این عقیده بودند که حجاب مانع پیشرفت توسعه کشو در می‌شود، گفت: اگر مسئله حجاب در جامعه‌ اسلامی خدشه دار شود آن جامعه به سرعت متزلزل خواهد شد.

  

وی مهمترین آسیب‌ فرهنگ را تقلیل گرایی سیاسی در جامعه عنوان کرد و گفت: طبق شواهد تاریخی مردمان ایران از قدیم الایام مدل پوششی خاصی داشتند که آسیب‌های فرهنگ سیاسی گرایی و خدشه دار کردن هویت را خنثی می کرد.
 

حسینی  در ادامه با اشاره به این مطلب که بر اساس آمار بدست آمده  با موضوع  مطالعه علمی که در زمینه حجاب و عفاف در تهران صورت گرفته بود 5/77 درصد مردمی که مورد تحقیق قرار گرفته بودند بی‌حجابی را یکی از معضلات اجتماعی در ایران معرفی کردند، گفت: همچنین  5/8 افراد مورد تحقیق بدحجابی را یکی از عوامل آسیب رسان به سلامت جامعه و 2/54 بد حجابی را یکی از عوامل افزایش جرم به ویژه در زنان عنوان کرده بودند.


مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی در ادامه با بیان اینکه یکی از این مشکلات افزایش بدحجابی فضای مجازی است، افزود: طبق آمار بدست آمده 66 درصد دانش آموزان از فضا مجازی استفاده می کنند.


وی با بیان اینکه در حال حاضر در آموزش و پرورش خراسان رضوی 45 هزار معلم زن در امر تعلیم و تربیت 600هزار دانش آموز دختر  فعالیت می‌کنند، گفت: در همه جوامع جهانی به خصوص در ایران 50 درصد جامعه را زنان تشکیل می‌دهند بنابراین رفتار و عقاید زنان در فرهنگ کشور نقش موثری را ایفا می کند.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 386087

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha