به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز، امروز (25 اردیبهشت) در نخستین جشنواره روابط عمومیهای برتر آذربایجان شرقی، به بررسی صفات مدیران و کارمندان دولت اسلامی از دیدگاه امام علی(ع) پرداخت و گفت: آن حضرت به مالک اشتر به عنوان مدیر جامعه اسلامی توصیه می کند که همواره با دلسوزی، محبت و مهربانی با مردم معاشرت نموده و ارتباط عمیق، صادقانه و صمیمی با زیردستان داشته باشد.
آیتالله محسن مجتهد شبستری، بر ضرورت به کارگیری مدل و الگوهای مدیریت اسلامی در حوزه های مدیریتی کشور تاکید کرد و افزود: در نظام جمهوری اسلامی که ادعای تبلور اسلام واقعی را دارد، جلب رضایت مردم از ادارهها و دستگاه های اجرایی بسیار لازم و ضروری می باشد.
وی در ادامه، روابط عمومیها را عامل ارتباطی بین مسئولان با مردم، رسانه ها و دیگر مدیران خواند و افزود: روابط عمومی ها نیز باید در رفع نیازهای مردم، ارتباط و معاشرت با آنان تلاش کرده و نسبت به انعکاس صحیح عملکرد سازمان مربوطه به عموم مقید باشند.
آیت الله مجتهد شبستری تعامل با رسانهها را از وظایف دیگر روابط عمومیها برشمرد و یادآور شد: متاسفانه غالبا سعی می شود در گزارش و اخبار ارسالی روابط عمومی به رسانهها، مبالغه گویی صورت گیرد.
امام جمعه تبریز با تاکید بر اینکه نباید تنها به انعکاس موارد مثبت اکتفا شود، خاطر نشان کرد: روابط عمومیها در کنار انعکاس عملکرد دستگاه مربوطه، باید نواقص آن اداره و سازمان را نیز، آن گونه که هست، صادقانه به اطلاع مردم برسانند.
وی اضافه کرد: انعکاس مطلوب و جامع اخبار وعملکرد دستگاه های اجرایی از طریق رسانهها به ویژه صداوسیما موجب دلگرمی مردم و تشویق مسئولین خدوم می شود.
امام جمعه تبریز همچنین برپایی نماز جماعت و برگزاری کلاسهای قرآن و تفسیر را از دیگر وظایف روابط عمومی سازمان ها خواند و تاکید کرد: باید در این گونه برنامه ها، از افراد دارای صلاحیت و متناسب با آن اداره به عنوان امام جماعت، مفسر و سخنران استفاده شود.
وی گفت: مسئولان روابط عمومیها دقت نمایند که حتی از روی رفاقت نیز، نباید زمینه حضور افراد غیر صلاحیت دار در ادارات را فراهم کرد.
استاندار آذربایجان شرقی نیز در این جشنواره، اطلاع رسانی را موضوعی کلیدی، اساسی و دوطرفه برشمرد و گفت: استفاده از توان و قدرت فوق العاده مردم برای پیشبرد اهداف هر دستگاه و سازمانی، هدف اصلی اطلاع رسانی و روابط عمومی می باشد.
احمد علیرضابیگی، لازمه اجرای موفق هر طرحی را همراهی مردم دانست و تصریح کرد: هر طرح و دستورالعملی به سبب داشتن عوارض و ابتلائات، لازم است که برای موفقیت دارای پیوست اجتماعی باشد.
وی با اشاره به اجرای موفق طرح هدفمندی یارانه ها در کشور افزود: اگر دولت در این طرح بزرگ، همراهی مردم را با خود نداشت، امکان نداشت این طرح به طور موفق اجرا شود.
وی اضافه کرد: این همراهی اجتماعی و عمومی با طرح هدفمندی یارانه ها در نتیجه ارتباط سازنده و اطلاع رسانی موفق روابط عمومی حاصل شد.
بیگی با بیان اینکه مدیریت و روابط عمومی به یکدیگر پیوسته بوده و ازهم جدا نیست، تصریح کرد: تقویت روابط عمومی ها موجب تقویت سازمان می شود بنابراین هر دولت اهل تدبیر و ژرف اندیشی درصدد تقویت بخش روابط عمومی بر می آید.
وی با بیان اینکه باید سنت ناپسند و نابجای زیبا نشان دادن زشتی ها باید در بخش روابط عمومی برچیده شود، تاکید کرد: باید خروجی روابط عمومی ها بر محور اخلاق و برمدار نظام ولایی منطبق باشد و این همان آرمان و هدف اصلی روابط عمومی در جمهوری اسلامی است.
وی اضافه کرد: با توجه به ارزشی بودن جامعه و ولایت محوری آن، خواست اصلی مان از روابط عمومی ها شفافیت با مردم، صداقت و پرهیز از فریب افکار عمومی می باشد.
گفتنی است در این جشنواره از 27 روابط عمومی برتر آذربایجان شرقی در بخش های فرهنگ سازی هدفمندی یارانه ها، شعار سال 89، اقدامات ابتکاری و خلاقانه، پژوهش، ارتباطات مردمی، تبلیغات و انتشارات، ارتباط رسانه ای و روابط عمومی الکترونیک تجلیل شد.
پایان پیام/
نظر شما