لزوم توجه به سبک زندگی ایرانی اسلامی در توانمندسازی زنان خانوار

خبرگزاری شبستان: معاون اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران بر لزوم توجه به سبک زندگی ایرانی و اسلامی در توانمندسازی زنان سرپرست خانوار تاکید کرد .

به گزارش خبرنگار شبستان، محمدعلی عرفان منش، معاون اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران امروز در دومین جلسه کارگروه بانوان و خانواده استانداری تهران گفت: اتخاذ راهکارهای مناسب جهت بهره‌مندی و استفاده از پتانسیل زنان سرپرست خانوار یکی از اقدامات مهمی است که باید اجرایی شود.

 

وی با بیان اینکه بررسی علت‌ها در کنار معلول‌ها برای اجرای موفق یک طرح بسیار حایز اهمیت است، اظهار کرد: ما ابتدا باید ببینیم در ارتباط با علت‌ها مثلا در حوزه زنان سرپرست خانوار چه اقداماتی انجام داده ایم یا  دلایل طلاق و اعتیاد در جامعه چیست؟

 

عرفان منش در ادامه تصریح کرد : رسالت کارگروه خانواده این است که تمام تلاش خود را معطوف به تحکیم و بنیان خانواده کند و از هر چیزی که باعث تزلزل خانواده می شود جلوگیری کند.

 

وی با بیان اینکه طرحی موفق است که در کنار پرداختن به معلول ها علت ها را نیز مورد توجه قرار دهد، خاطرنشان کرد: به عقیده بنده نبود یک متولی مشخص در امور خانواده یکی از مباحث و چالش‌های مهم در حوزه خانواده است از این رو خواهشمندیم یک متولی مشخص برای این امر در نظر گرفته شود. چون هر نهادی خود را در این حوزه وظیفه مند می داند.

 

وی با بیان اینکه یکی از اثربخش ترین عامل در توانمندسازی زنان سرپرست خانوار این است که منجر به تحکیم بنیان خانواده و رفع مشکلات موجود در آن شود، افزود: ما به دنبال این نباشیم که توانمندی را به سمت و سویی ببریم که فرد را به زندگی مستقل سوق دهیم و از زندگی مشترک بازداریم این موضوع خلاف سیاست های کلی کشور است.

 

وی ادامه داد: ما باید ببینیم توانمندسازی زنان سرپرست خانوار چه میزان توانسته آنها را به اغوش زندگی شان برگرداند است.

 

وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص سبک زندگی ایرانی و اسلامی تصریح کرد: بایستی یکی از شاخص های مهم در توانمندسازی زنان سرپرست خانوار ترویج سبک زندگی ایرانی_اسلامی باشد.در منویات مقام معظم رهبری و سیاست‌ های ابلاغی کشور به بحث سبک زندگی اسلامی و ایرانی توجه ویژه شده است بنابراین ما باید ببینیم چه مقدار برنامه های توانمندسازی ما را به سمت و سوی زندگی ایرانی اسلامی سوق می دهد تا هم دین و  مسایل ملی و هم تمدن کهن ما در آن دیده شود.

 

وی ادامه داد: تعدد، تکثر و پراکندگی مراجع تصمیم ساز می طلبد که کارگروه یک نقش اساسی را نسبت به مباحث خانواده ایفا کند .آن هم بحث نظارت می باشد.

 

وی با بیان اینکه باید طرح هایی تهیه شود که بر طبق آن نقش دستگاه ها و نهادهای مربوطه  در حوزه زنان مشخص  شودگفت: به عنوان مثال وظیفه سازمان بهزیستی یا کمیته امداد باید در راستای خدمات رسانی به زنان سرپرست خانوار مشخص باشد.

 

وی با بیان اینکه باید از موازی کاری و پراکنده کاری پرهیز کنیم، خاطرنشان کرد: امیدواریم با این حرکت عقلانی و عالمانه ای که در دولت یازدهم در حال انجام است بتوانیم شاهد یک تحول بنیادین در مباحث مربوط به خانواده باشیم.

 

پایان پیام/


 

کد خبر 386553

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha