مهدی حریری، مدیر کل سازمان انتقال خون اصفهان به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان گفت: با وجود پیشرفت در علم پزشکی، متاسفانه هنوز جایگزینی برای این ماده حیاتی کشف نشده است و عدم وجود جایگزین مناسب برای خون، محدود بودن مدت زمان نگهداری خون و فرآورده های خونی، همیشگی بودن نیاز به خون و فرآورده های آن سبب شده تا اهدای خون از اهمیت و جایگاه ویژه ای برخوردار شود.
وی ادامه داد: هر سال سازمان انتقال خون در آستانه ماه رمضان از مردم سراسر کشورمان میخواهد که در این ماه بیماران خاص را تنها نگذارند و با اهدای خون جان خیلی از هموطنانشان را نجات دهند.
حریری گفت: با توجه به اینکه ساعات روزهداری در این فصل سال بسیار طولانی است، اکثرا روزهداران فکر میکنند بعد از اهدای خون، دچار ضعف و مشکل جسمی میشوند اما این باور غلطی است که در بین مردم ما جا افتاده و متخصصان تغذیه با قاطعیت اعلام کردهاند که اهدای خون در زمان روزهداری آسیبی به سلامتی آنها نمیزند.
وی افزود: پایگاههای انتقال خون استان در ماه مبارک رمضان از ساعت 19 تا 24 آماده خونگیری از اهدا کنندگان بوده و در شبهای قدر تا ساعت 3 بامداد خدمات خونگیری را ارائه میدهد.
حریری ادامه داد: خوشبختانه اصفهانی با اهدای خون، بیماران خاص و نیازمندان به خون را همیشه یاری رسانده اند و ما در ماه مبارک رمضان با مشکلی روبرو نشده ایم.
مدیر کل سازمان انتقال خون اصفهان گفت: 97 درصد از اهداکنندگان خون، آقایان هستند که باید فرهنگ اهدای خون را در بانوان نیز تقویت کنیم.
پایان پیام/
نظر شما