به گزارش خبرگزاری شبستان، جهانگیر کوثری، تهیه کننده سینما، با اشاره به این نکته که نگاه ناجا به فرهنگ و به خصوص هنر افزایش یافته، گفت: این نگاه باعث شده که در آثار سینمایی با موضوع پلیسی- اجتماعی دیگر پلیس به صورت نمادین حضور نمی یابد بلکه به صورت ریشه ای به مشکلات اجتماعی می پردازد.
وی ادامه داد: نگاه پلیس به یک فیلم اجتماعی به صورت یک جانبه و اغراق گرایانه نیست و سعی می کند علاوه بر مطرح کردن آسیب های اجتماعی از وقوع جرائم نیز جلوگیری کند.
این تهیه کننده سینما ساخت فیلم های پلیسی – اجتماعی را در نشان دادن آسیب های اجتماعی موثر خواند و یادآور شد: امیدواریم بخشی از مشکلات جامعه با ساخت این نوع فیلم ها از بین برود.
وی ادامه داد: بر خلاف گذشته میان هنرمندان و پلیس تعامل دو جانبه ایجاد شده و امروزه سینماگران پلیس را در کنار خود می بینند نه در مقابل و این تعامل به نگاه پلیس و رویکرد ناجا به هنر باز می گردد.
بر اساس گزارش در گفت وگو با ستاد خبری چهارمین جشنواره فیلم پلیس، جهانگیر کوثری یادآور شد: فیلمسازی که اثر اجتماعی تولید می کند باید تصویری واقعی از آن نشان دهد و پلیس فیلم ها خوب مطلق یا بد مطلق نباشد. پلیس در پرداخت به مشکلات اجتماعی و جلوگیری از آسیب های اجتماعی توانسته موفقیت هایی را به دست آورد.
وی سینما را یک پدیده فراگیر خواند که مخاطب عمومی دارد و گفت: با فرهنگ و هنر می توان اعتماد مردم به پلیس را افزایش داد. سینما طیف های مختلف جامعه را به سمت خود می کشد و ساخت فیلم های پلیسی و اجتماعی می تواند تاثیر خود را از سینما بر جامعه بگذارد.
پایان پایان/
نظر شما