به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت الاسلام سید محمد مهدی میرباقری، رییس فرهنگستان علوم اسلامی امروز (4مرداد) در سلسله سخنرانی های حرم رضوی با بیان اینکه توجه و حضور قلب در هنگام تلاوت قرآن باعث درک معارف قرآن می شود، اظهار داشت: انسان با توجه عمیق به حقیقت قرآن میل به عالم آخرت را کسب می کند و سعه صدر محصول توجه به حقیقت قرآن است.
وی صفای ذهن، لطافت حس، کسب قدرت تشخیص قوی و درک حقیقت باطنی دین الهی را از مهمترین دستاوردهای تلاوت و تدبر در قرآن عنوان کرد و گفت: قرائت و تفکر در آیات قرآن انسان را متمایل به آخرت می کند و دنیا در نظر آن بسیار کوچک و پست می شود.
رییس فرهنگستان علوم اسلامی قم با بیان اینکه مهمترین نشانه نورانیت قلب دل کندن از دنیا است، گفت: درک معارف قرآن مهمترین عامل نورانیت قلب انسان است.
حجت الاسلام میرباقری تصریح کرد: قرآن کتابی جامع و در برگیرنده همه قوانین، حکمت ها و موعظه هایی است که برای هدایت انسان لازم است چرا که هر انسانی در زندگی فردی و اجتماعی خود نیازمند یک برنامه و هدایت گر غنی است.
وی افزود: شفای دل بیماران و رحمت و بخشایش الهی در قرآن نهفته است که انسان باید به امید دستیابی به رحمت الهی و درمان قلوب آلوده به گناه قرآن را با دقت به معنای آن تلاوت کند.
رییس فرهنگستان علوم اسلامی قم گفت: انس با قرآن معرفت اسلامی را در ذهن ما قوی تر و عمیق می کند چرا که قرآن در راستای رسالت هدایتی وتربیتی خود، برای اندیشه و اخلاق فردی و اجتماعی با بیان داستان هایی واقعی الگوهای مناسبی را به انسان ارائه می دهد.
وی افزود: انسان مومن بوسیله انس با قرآن و با دوری از گناهان، زمینه را برای هدایت پذیری فراهم می کند و با عمل به دستورات الهی دل وابسته به دنیا را متوجه آخرت می کند.
پایان پیام/
نظر شما