شرکت‌های توانمند در ساخت و بومی‌سازی قطعات هوایی حمایت می‌شوند

خبرگزاری شبستان:ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از شرکت های توانمند در ساخت و بومی سازی قطعات هوایی حمایت به عمل می آورد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی با ارایه فراخوان از شرکت های توانمند در ساخت قطعات (تدوین فرآیندهای ساخت و تست قطعه و ارائه یک نمونه عملیاتی مطابق با استاندارد های مورد تایید بهره بردار) موتورهوایی، اویونیک، بالگرد، پهپاد، هوانوردی عمومی،مدیریت ترافیک هوایی و هواپیمای تجاری دعوت به همکاری کرد.


بنابر این گزارش، این ستاد در نظر دارد جهت تولید فناوری و توسعه فعالیتهای شرکتهای دانش بنیان در سطح ملی و بین المللی و پشتیبانی از ناوگان هوایی کشور در سرفصل های موتورهوایی، اویونیک، بالگرد، پهپاد، هوانوردی عمومی،مدیریت ترافیک هوایی و هواپیمای تجاری از شرکتهای توانمند در ساخت قطعات( تدوین فرآیندهای ساخت و تست قطعه و ارائه یک نمونه عملیاتی مطابق با استاندارد های مورد تایید بهره بردار) حمایت به عمل آورد.


مجری موظف است شرح مشخصات طرح خود را در قالب یک پروپوزال که شامل موارد مشخصات کلی طرح، مشخصات مجری، تعریف مسئله، اهمیت و ضرورت طرح، هدف و ماموریت یا ماموریت های طرح است و جدول زمانبندی و مراحل اجرای طرح با تعیین وزن فنی هر مرحله را به همراه مدارک و مستندات مربوطه برای هر مورد، با هماهنگی و تائید ناظر، تهیه و به صورت فیزیکی و نیز به صورت فایل الکترونیکی (لوح فشرده)، به دبیرخانه ستاد (www.iatdh.ir) ارسال کنند.


همچنین ارسال چکیده اقدامات انجام شده در خصوص طرح تا کنون، مشخصات فنی قطعه شامل شرح عملکرد، روشهای طراحی و ساخت، استانداردها، الزامات تست و تحویل گیری، مشخصات فنی قطعه شامل شرح عملکرد، روشهای طراحی و ساخت، استانداردها، الزامات تست و تحویل گیری، فهرست هزینه های ثابت طرح (از قبیل زیر ساخت، تجهیزات، ماشین آلات و...) و هزینه های متغیر طرح (از قبیل نیروی انسانی، مواد مصرفی و...) و اعلام هزینه نهایی نمونه سازی، دستاوردها و نوآوری های نهایی طرح از سوی مجری برای ستاد الزامی است.


ارسال مستندات نقش آفرینی اقتصادی طرح، اقدامات انجام شده یا برنامه ریزی شده جهت تجاری سازی و ورود به بازار، معرفی نام عمومی و تجاری و کاربرد محصول طرح به صورت فیزیکی و... از دیگر شرایط بهره مندی از حمایت های این ستاد است.


ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از کلیه علاقمندان به فعالیت در این حوزه خواست که طرح های خود را برای این ستاد ارسال کنند.
پایان پیام/

کد خبر 390601

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha