به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، حجتالاسلام احد آزادیخواه، مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان گفت: نکته نخست در باب بدحجابی این است که این باور که امر بدحجابی در حال حاضر یک معضل جدی و یک تهدید بسیار خطرناک به حساب میآید باید در همه اذهان، اقشار، مسئولان و هم مردم نهادینه شود.
وی با بیان اینکه فهم تهدید یک فرصت بسیار خوب برای حل آن است، افزود: امر بدحجابی در حال حاضر با توجه به تهدیدش، به این فرصت مبدل شده است که به همین منظور هم برای مردم و هم مسئولان این باور باید نهادینه شود که با تهدید بدحجابی و بعضاً بیحجابی باید مقابله فرهنگی شود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان اظهار داشت: جای تأسف دارد که بخشی از مسئولان و بخشی از مردم هنوز به این باور نرسیدهاند که باید با بدحجابی و بیحجابی مقابله فرهنگی انجام شود.
حجت الاسلام آزادیخواه ادامه داد: اگر مشاهده میکنیم که در راستای مقابله فرهنگی با بدحجابی مشکل وجود دارد به این علت است که ما در باور نخست که همان قبول بدحجابی به عنوان تهدید و معضل است، مشکل نداشته بلکه در باور دوم که راه مقابله با این تهدید مقابله فرهنگی است، مشکل داریم.
وی یادآور شد: بخشی از آن دسته از مسئولان یا اقشاری که به این باور رسیدهاند که برای معضل بدحجابی باید کار و مقابله فرهنگی صورت گیرد، این مقابله را به واقع اجرایی کردهاند و بخش دیگری هنوز این مهم و باور را اجرایی نکردهاند.
حجت الاسلام آزادیخواه تصریح کرد: پس از شناخت تهدید و معضل بدحجابی کار دوم باید این باشد که ما و همه اقشار مقابله فرهنگی را نهادینه کنیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان تأکید کرد: نباید منتظر باشیم که مسئولان و نهادهای فرهنگی چون ارشاد، سازمان تبلیغات اسلامی، حوزه های علمیه و غیره برای مقابله با بدحجابی و بیحجابی به پا خیزند زیرا مطمئناً این بحث، شدنی نیست.
وی اضافه کرد: وظیفه نهادهای فرهنگی این است که باورهای اصیل را با همان گفتمانهای دینی، سخنرانیها، فعالیتهای فرهنگی و مسائل این چنینی احیا کنند و نهایتاً مردم خود مردم اقدام کنند.
حجت الاسلام آزادیخواه با بیان اینکه هیچ کس فکر نمیکرد مردم ما بتوانند انقلاب اسلامی را رقم بزنند، گفت: مردم خود به باور رسیده بودند و خواهان انقلاب اسلامی بودند و با این وصف، علت اساسی اینکه مشاهده میشود تغییر در رویه مبارزه با بدحجابی آن چنان که باید، مشهود نیست، این است که ما مسئولان هنوز نتوانستهایم باورها را احیا کنیم و مردم نیز نتوانستهاند در اجرا، کاری را انجام دهند.
وی با بیان اینکه به منظور مقابله با بدحجابی در همدان، سازمان تبلیغات اسلامی استان برنامههای مختلفی را داشته است، خاطرنشان کرد: سال گذشته به ویژه در دبیرستانهای دخترانه و مدارس شبانهروزی، جلسات پرسش و پاسخ را ویژه دیدیم و پرسش هایی در حوزه عفاف و حجاب را که به ما رسید به شکل تخصصی پاسخ گو بودیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان به برگزاری کارگاه آموزشی عفاف و حجاب اشاره کرد و گفت: در سال گذشته این بحث را به شکل ویژه در همدان برای بانوان مبلغه برگزار کردیم که این مهم در سال جاری نیز دنبال میشود.
وی با بیان اینکه در سال گذشته، وضعیت هیئتها و کانونهای بانوان و نیز میزان اثربخشی آنها را به صورت ویژه بررسی کردیم، گفت: یک سری زیرساختها و فعالیتهایی که در سال گذشته انجام شد، به خصوص کارگاههای آموزشی ما در باب حجاب و عفاف، در حال حاضر نیز مهیاست.
حجت الاسلام آزادیخواه به جمعیت زنان فرهیختهای که در سازمان تبلیغات در سال گذشته دوره داشتند، اشاره کرد و یادآور شد: حدود 25 نفر از اساتید بانوی حوزه و دانشگاه را کنار هم آورده و در کارگروههای مختلف ساماندهی کردیم که موضوع اصلی مطالعات آنان بحث حجاب و عفاف است.
به گزارش روابط عمومی اداره تبلیغات اسلامی استان همدان، وی خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین کارگروههایی که در سال جاری زنان نخبه در استان همدان انجام میدهند در خصوص امر حجاب و عفاف اسلامی است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان گفت: زیرساختهای مشخص شده پیرامون حجاب و عفاف و مقابله با بدحجابی باید به برنامههای اجرایی تبدیل شود زیرا که زیرساختها سیاست گذاری است.
پایان پیام/
نظر شما