به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از مشهد، حجتالاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور صبح امروز(15 مرداد) در حاشیه همایش سراسری مدیران دبیرستانهای معارف و علوم انسانی صدرا در جمع خبرنگاران اظهار کرد: هدف از برگزاری همایش سراسری مدیران دبیرستانهای معارف و علوم انسانی صدرا شناسایی آسیبهای اجتماعی و ارائه راهکارهای پیشگیرانه در مدارس است.
وی اذعان داشت: دانش آموزان زمینه ساز تحولات کشور در آینده کشور و نظام هستند بنابراین دستیابی به نظام تربیتی مطلوب مهمترین رویکرد برگزاری همایش سراسری مدیران دبیرستانهای معارف و علوم انسانی صدرا است.
حجت الاسلام خاموشی با اشاره به اینکه برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در مدارس نیازمند تدوین برنامه های جامعی هستیم، افزود: در مدارس معارف اسلامی برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی اقدامات مناسبی صورت میگیرد که امید است این اقدامات به الگویی مناسب در زمینه کاهش آسیبهای اجتماعی مدارس تبدیل شود.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور با تاکید بر اینکه آموزش و پرورش در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی باید تلاش بیشتر و برنامه ریزی دقیق تر و منسجم تری از خود نشان دهد، خاطرنشان کرد: برای مقابله با آسیب های اجتماعی باید جریان تربیت ساز در کشور شکل گیرد.
وی افزود: مدارس معارف اسلامی الگویی مناسب برای جلوگیری از برخی آسیبها هستند چرا که در این مدارس دروس اختصاصی تدریس میشود که موجب زمینه رشد و تعالی فرزندان می شود.
وی با بیان این مطلب که آموزش و پرورش باید اقدامات مناسبی در حوزه ترویج فرایض عبادی در سنین پایین انجام دهد، بیان داشت: اگر مفاهیم مهم عبادی و دینی را در نظام تربیتی مدارس جاری شود بسیاری از آسیب های اجتماعی برطرف می شود.
رئیس سازمان تبلیغات کشور گفت: این سازمان آمادگی هرگونه همکاری با آموزش و پرورش در حوزه جلویگیری از آسیب های اجتماعی و ارتقای مفاهیم دینی در مدارس را دارد.
حجت الاسلام خاموشی با اشاره به این مطلب که تعامل میان اولیای مدرسه و والدین آسیبهای اجتماعی را کاهش میدهد، ادامه داد: مسائل اعتقادی جوانان با توجه به آسیب های اجتماعی مورد تهدید قرار گرفته است بنابراین آشنایی دانش آموزان با فرایض اعتقادی همچون معاد و توحید زمینه ساز ترویج مفاهیم تعالی در جامعه و پایبندی قشر نوجوان و جوان به مسائل اعتقادی می شود.
وی با بیان اینکه نظام تعلیم و تربیت در مدارس باید تعامل کاملی با خانواده ها داشته باشد و خانواده ها همواره پیگیر آموزش معارف دینی و قرآنی در مدارس باشند، بیان داشت: از منظر آموزش و پرورش تعلیم و تربیت با همکاری و تعامل بین خانه و مدرسه پیش می رود.
حجت الاسلام خاموشی در ادامه به نقش رسانه ها در شکل گیری فرهنگ اشاره کرد وافزود: درحال حاضر با توجه به افزایش رسانه های مختلف میزان نفوذ رسانه های بیگانه در شکل گیری مباحث تربیتی فرزندان و مسائل فرهنگی جامعه بسیار چشمگیر است به همین منظور برای مقابله با این بحران نیازمند تدوین برنامه ای جامع تربیتی هستیم.
وی ادامه داد: در حال حاضر به دلیل نفوذ رسانهها در بین خانوادهها شکل گیری فرهنگ از دست والدین خارج شده است بنابراین نقش رسانه در شکل گیری فرهنگ بسیار تاثیر گذار است.
پایان پیام/
نظر شما