به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر اسماعیل ایدنی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، امروز(18 مرداد) در مراسم راه اندازی اورژانس هوایی خوزستان، با بیان اینکه این مراسم همزمان با 14 استان دیگر کشور برگزار شده، عنوان کرد: بیش از 90 درصد مناطق استان تحت پوشش امدادی اورژانس هوایی خوزستان قرار می گیرد.
وی با بیان اینکه اجرای طرح تحول نظام سلامت در کشور، منابع مالی طرح در سال 93 کامل تامین شده و پایدار است، اذعان داشت: با توجه به حمایتی که مجلس از اجرای طرح دارد، قرار است برای سال آینده نیز منابع پایدار این طرح را تامین شود.
دکتر ایدنی، با اشاره به اینکه با اجرای این طرح تحول شگرفی را در نظام سلامت شاهدیم، تاکید کرد: با نگاهی به حجم مرگ و میرهای ناشی از تصادفات، در می یابیم که آمار حوادث جاده ای در خوزستان بالاست از این رو اورژانس هوایی می تواند در به خدمات رسانی بهتر در حوادث کمک کند.
وی با بیان اینکه پایگاه بالگرد اورژانس هوایی در مسجدسلیمان پیش بینی شده بود ولی با تلاشها و رایزنی های به عمل آمده، بالگرد اورژانس هوایی در اهواز و جنب فرودگاه مستقر می شود، یاد آور شد: با توجه به گستردگی خوزستان، نیاز است که حداقل سه پایگاه برای استقرار بالگرد در استان داشته باشیم.
همچنین شهریار میرخشتی، رئیس مرکز فوریت های پزشکی خوزستان، با بیان اینکه مرکز فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اهواز به عنوان فرماندهی قطب جنوب غرب کشور، مسئولیت نظارت کلیه مراکز جاده ای و شهری استان های خوزستان و لرستان را بر عهده دارد، اظهار کرد: خوزستان دارای 134 پایگاه شامل 49 پایگاه شهری و 85 پایگاه جاده ای است.
وی توضیح داد: مرکز فوریت های پزشکی استان خوزستان به عنوان یکی از وسیع ترین مراکز کشور و با داشتن پایگاه های فراوان بین شهری، نقاط صعب العبور و تردد راهیان نور و در نتیجه آمار بالای تصادفات از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
وی در خصوص طرح امداد هوایی در استان، گفت: این پایگاه دارای سه فروند بالگرد است و برای شروع به کار آن سه میلیارد ریال هزینه شده و ماهیت و لزوم شکل گیری فوریت پزشکی، رساندن خدمات پزشکی در کمترین زمان است.
پایان پیام/
نظر شما