به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، آیت الله سید علی شفیعی، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، عصر روز گذشته(19 مرداد) در جلسه فرهنگی با حضور مسئولان و کارشناسان کتابخانه های عمومی شهرستان اهواز، برگزاری این جلسه را اقدامی بسیار ارزشمند دانست و گفت: همه ما نیازمند در هر رتبه و مقامی نیازمند یادگیری هستیم.
وی بر بهره مندی از هر فرصتی جهت مطالعه و کتابخوانی تاکید کرد و ادامه داد: با وجود پیشرفت علم و تکنولوژی و ظهور وسایل ارتباط جمعی فراوان، اما باز هم کتاب و کتابداری جایگاه خود را از دست نداده، چرا که کتاب در ذات و فطرت انسان ورود پیدا کرده و فراموش نمی شود.
آیت الله شفیعی، با اشاره به ارزش و ماندگاری علم توسط کتاب و تاثیر آن بر جامعه، از جمله از ابزارهای نشر علم را کتاب ها و مجلات دانست و اضافه کرد: کتاب یکی از عوامل بازدارنده انسان ها از ضلالت و گمراهی و سوق دادن بشریت به سوی سعادت است.
وی با تاکید بر توجه ائمه اطهار(ع) به مطالعه و علم آموزی، قرآن کریم را بهترین کتاب برای هدایت بشریت عنوان کرد و اذعان داشت: تنها کتابی که هیچ گاه در آن تحریفی صورت نمی گیرد و تاکنون از دسترس دشمنان محفوظ مانده، قرآن کریم است.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، با بیان اینکه ائمه(ع) به بحث کتاب و علم اندوزی بسیار اهمیت داده و علم خود را از طریق نوشتن کتاب و دست نوشته در جامعه گسترش می دادند، افزود: کتاب در افکار عمومی و مقابله با دشمنان تاثیرگذار است.
وی به برخی کتابخانه های ارزشمند در کشور همچون کتابخانه آستان قدس رضوی و علامه امینی و... اشاره کرد و یاد آور شد: از جمله نکاتی که به این کتابخانه ها اعتبار بخشیده، وجود نسخه های خطی در این کتابخانه ها به عنوان اسناد تاریخی و علمی است.
وی از کتابداران خواست در چارچوب مبانی انقلابی، اسلامی و ایرانی تلاش کنند و تصریح کرد: از جمله وظایف شما این است که کتاب را به بطن جامعه و در میان آحاد مردم وارد کنید و علم و کتاب را با توجه به نیازهای هر منطقه گسترش دهید تا بتوان جامعه ای آگاه تربیت کرد.
همچنین منصور کوهی رستمی، معاون اداره کل کتابخانه های عمومی خوزستان و سرپرست اداره کتابخانه های عمومی اهواز، با اشاره به تاکید اسلام به علم اندوزی، عنوان کرد: پس از ظهور اسلام، تأکید بسیاری بر مقوله علم و علم اندوزی شد مباحث مربوط به کتاب، کتابت، کتابخانه و ایجاد مراکز علمی و فرهنگی مورد توجه قرار گرفت.
وی ویژگی بارز کتابخانه های این دوره را حضور و مدیریت علمای دین و دانشمندان در کتابخانه ها دانست و اظهار کرد: در اهواز با افتتاح کتابخانه شهید سید مرتضی شفیعی، شاهد حضور آیت الله شفیعی در رأس مدیریت این کتابخانه عمومی هستیم در تلاشیم با در اختیار قرار دادن امکانات و تجهیزات مدرن، این کتابخانه را الگویی در سطح کشور تبدیل کنیم.
پایان پیام/
نظر شما