خوردند و بردندها را در نامه ای مستقیم، صریح و محرمانه معرفی کنید

خبرگزاری شبستان: دبیر کل حزب موتلفه اسلامی گفت: امیدواریم اشتباه رییس جمهور سابق را رییس جمهور کنونی تکرار نکنند، خوردند و بردندها را در نامه ای مستقیم، صریح و محرمانه معرفی کنید

 به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری شبستان، محمدنبی حبیبی، دبیر کل حزب مؤتلفه در اجلاس سراسری دبیران استان ها و شهرستان های حزب موتلفه گفت: نوع مدیریت در مؤتلفه میراث بزرگ مرحوم عسگراولادی است که به عنوان یادگاری پایدار در تمام تاریخ ماندنی است. نهال مؤتلفه و پایه گذاران اولیه مؤتلفه با نظر امام (ره) این نهال را کاشتند و خون شهدای سال 44 این نهال را آبیاری کرد و با خون پاک آنها این راه ادامه می یابد.

 

وی با اشاره به گذشت یک سال از بستری و فوت عسگراولادی اظهار کرد: اجلاسی که 40 روز پس از ارتحال مرحوم عسگراولادی برگزار شد بنده در آن اجلاس گفتم که با اتکا به الطاف الهی و اطمینان قبلی تداوم فعالیت حزب را در آن جلسه اعلام کردم، برخی در ذهن های آلوده حساب های توهم آمیز باز کرده بودند، خدا را شاکریم صدق حدیث احراز شد و ثبات قدم حزب موتلفه با سابقه 51 ساله ادامه دارد، رمز ماندگاری موتلفه در ثبات قدم است.

 

وی اظهار کرد: میراث بزرگ از مرحوم عسگراولادی در دست داریم و آن این است که اتکا به سیستم به جای اتکا به شخص در مدیریت موتلفه اسلامی وجود دارد. این تداوم مبارک حزب موتلفه مرهون فعالیت های دلسوزانه تک تک شماست و در مورد آینده حزب نیز معتقدیم پایبندی بر اصول از مهمترین دلایل مهم ماندگاری است.

 

وی گفت: ما همچنان که در اصول ثبات قدم را ضروری می دانیم در روش ها هم معتقد به تحول و آسیب شناسی هستیم و به تقویت نقاط قوت و کاهش نقاط ضعف معتقدیم و موضوع جوانگرایی در موتلفه را موضوعی حیاتی می دانیم.

 

حبیبی اظهار کرد: پیران در جایگاه خود برای مدتی خواهند بود اما جوانگرایی در حزب به معنای دقیق اعمال نشود این حزب یا هر حزب دیگری با دست خود مرگش را امضا کرده است، موضوع جوانگرایی برای خوشامد این و آن نیست اما روش جوانگرایی این بوده است که فاکتور اعضای کم سن و سال بودن تلقی شده اما این موضوع به این معنی نیست کسی تجربه نداشت به او مسئولیت دهیم، روش ما از سربازی به سرداری رسیدن است و این نسخه را کارساز می دانیم.

 

دبیر کل حزب موتلفه اظهار کرد: در حوزه بانوان و جوانان کارهایی انجام شده است اما این دو بخش کاری مقطعی و یک بعدی نیست بلکه یک کار دایمی است.

 

وی با اشاره به صحیفه امام خمینی (ره) در مورد نقش زنان اظهار کرد: در صحیفه امام (ره) نقش زنان را در انقلاب مساوی با مردان نمی دانند بلکه بالاتر از نقش مردان می دانند. در برگزاری هر انتخابات و میزان آرا از انتخابات شوراها تا ریاست جمهوری 50 درصد رأی در دست خانم هاست البته نگاه ابزاری به ظرفیت بانوان نمی کنیم، این توهین است، در کل انقلاب حضور زنان و جوانان ضرورت دارد.

 

وی با بیان اینکه بنده بر روی اجرای چشم انداز 15 ساله حزب موتلفه اصرار دارم، تصریح کرد: از نظر بنده فعل حزبی واجد اهمیت است که در رابطه با حزب و چشم انداز 15 ساله معلوم شده باشد. کار حزبی باید رابطه معلوم با چشم انداز 15 ساله داشته باشد.

 

وی گفت: در بند اول چشم انداز تولید فکر بر مبنای اسلامی و کانال کشی آن میان مردم و تولید گفتمان مدنظر قرار دارد که این موضوع در سال 69 از سوی رهبری به تمام احزاب توصیه شد.

 

وی با اشاره به افزایش توانمندی حزب و داشتن برنامه ای برای اداره کشور تصریح کرد: تشکیلات و احزابی که کار حکومتی نکند، حزب نیست و موسسه خیریه است، دبیران ما در شهرستان ها خود را مسئول حکومتی بدانند و بدانند تمام امور حکومتی به آنها ارتباط مستقیم دارد و تعامل با مردم باید در حل مشکلات آنها شکل گیرد. اگر تعامل با مردم حزبی و حساب شده باشد نظر ما در پای صندوق ها توسط مردم تایید می شود و بدون اینکه مردم عضو ما باشند به نظر ما رأی می دهند.

 

حبیبی اظهار کرد: اگر ما حرفی در اداره کشور نداشته باشیم، حزب نیستیم. معتقدم یکی از کارهای لازم برای مدیران در این حزب تشکیل بانک اطلاعات مدیران است.

 

وی اظهار کرد: یکی از مصیبت های ما بعد از پیروزی در انتخابات رقابت لفظی است، رقابت ما در انتخابات رقابت لفظی است و جامعه اهداف حزب را نمی داند. وزیری که از طرف رییس جمهور انتخاب می شود اگر حزبی باشد برای معرفی به مجلس یک نفر کافی است.

 

وی در مورد کادرسازی در حزب اظهار کرد: اگر کادرسازی انجام نشود باید آدم گدایی کنیم، اعتقاد داریم بقیه احزاب نیز باید چنین شرایطی را واجد باشند.

 

وی گفت: مشکل ما در کشور در دوران انتخابات این است که سخنرانی ها به رقابت می پردازند و مدیران و برنامه ها رقابت نمی کنند. مردم باید پای صندوق به برنامه، مبانی فکری و مدیران لایق کادرسازی رأی دهند، متأسفانه در حال حاضر چنین شرایطی در رقابت ها نداریم.

 

وی با اشاره به اینکه اصولی که پیش از این در مورد احزاب مطرح شد از اصول اصلی احزاب هستند، اظهار کرد: اگر این سه اصل که بیان شد در حزب موجود نباشد حزب مالی می شود و قانون احزاب نیز دلخوش خنک است.

 

وی اظهار کرد: با وجود اصول اساسی که مطرح شد احزاب می توانند دولت تشکیل دهند و اکثریت مجلس را داشته باشند و شوراها و شهردار را انتخاب کنند. اگر این اتفاق نیفتد قانون احزاب جدید نیز تغییری ایجاد نمی کند یعنی قانون جدید احزاب بی تأثیر است.

 

وی اظهار کرد: احزابی که قانون اساسی، نظام اسلامی و ولایت فقیه را با تمام جان قبول دارند می توانند امیدوار باشند که دولت تشکیل دهند، اگر چنین شود قانون احزاب را خود آنها اجرا می کنند.

 

وی اظهار کرد: ما تعزیه دموکراسی و تحزب نمی خواهیم، در تعمیق تحزب باید به اصول بپردازیم، احزاب باید بدانند که زیر چتر نظام با اعتقاد کامل ولایت فقیه را قبول داشته باشند، این حزب باید بتواند مجلس تشکیل دهد و در این صورت دموکراسی به روشنی و واقعی احیا می شود.

 

وی با اشاره به تشابهات میان موتلفه و انقلاب اسلامی اظهار کرد: انقلاب مورد پشتیبان خداست و موتلفه نیز اینچنین است، این مسیر ریل گذاری شده است مراقب باشیم از قطار پرت نشویم در کشور ما برای تداوم انقلاب هیچ راهی جز نزدیک بودن و همگرایی میان وفاداران انقلاب نداریم.

 

وی گفت: همگرایی و وفاقی که با محوریت روحانیت باشد و آن روحانیتی که پشت سر رهبری حرکت کند به آن معتقدیم.

 

وی با تاکید بر حرکت به سمت همگرایی اصولگرایان با محوریت روحانیتی که پشت سر رهبری حرکت می کند، تصریح کرد: این هدف منحصر به انتخابات نیست و اصل هدف است.

 

وی گفت: در جلسه گذشته گفتیم احترام آقای تقوی برای ما محرز است اما وقتی بحث اختلاف می کنیم سلیقه خود را وحی منزل نمی دانیم و با عقل جمعی تصمیم می گیریم، برخی اوقات خدمت به انقلاب این است که کنار برویم و هیچ کائناتی هم بهم نمی خورد.

 

وی اظهار کرد: برخی حرف های اصولگرایی سنتی و نوگرا را تحلیل می کنند، اصولگرایان هیچ تقسیم بندی را قبول ندارند ولی در سلایق اختلاف وجود دارد، رابطه دایمی با برنامه ریزی های تمام اصولگرایان برای انقلاب و انتخابات باید مدنظر باشد. مقدمه انتخاب اصولگرایان واجد شرایط را از هم اکنون برای انتخابات سال 94 فراهم کنیم.

 

وی گفت: تمام ظرفیت ها را موتلفه در اختیار جامعتین قرار می دهد.

 

حبیبی در مورد مهمترین مطالبه اقتصاد اظهار کرد: مهمترین مطالبه ما خطاب به دستگاه های حکومتی اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی است. کارگروه ویژه اقتصاد ما برخورد از حضور اقتصاددانان برجسته در علم و عمل به این موضوع پرداخته اند.

 

وی گفت: در مردمی کردن اصل 44 حرف های زیادی شنیدیم اما کرداری ملاحظه نکردیم. یکی از مشکلات ما این است که دولت ها و شرکت های دولتی حیات خلوت امور اقتصادی هستند. با 80 درصد اقتصادی که در دست دولت هست محال است اقتصاد مقاومتی شکل بگیرد، دولت قصاب، نجار و خواربارفروش نباشد بلکه نظارت کند و ناظر باشد.

 

حبیبی اظهار کرد: معتقدیم تکرار حرف خصوصی سازی تبدیل به طنز شده است؛ معتقدیم در موتلفه با فرض اینکه تحریم ادامه یابد اجرای سیاست های ابلاغی رهبری در اقتصاد مقاومتی ما را از تحریم ها هم گذر خواهد داد و این کار شدنی است و رمزش تولید برای رفع نیازها و توسعه بازارهاست.

 

وی با تاکید بر اصل قانونمندی در امور اقتصادی اظهار کرد: مردم و سرمایه داران و کسانی که در امور اقتصادی فعالیت می کنند باید اطمینان کنند که در کشورشان به قانون عمل می شود و اگر شائبه ایجاد شود که قانون عمل نمی شود اقتصاد مقاومتی هم شکل نمی گیرد.

 

وی گفت: مبارزه با فساد لازمه شکل گیری اقتصاد مقاومتی است، رییس جمهور سابق هی می گفت بگم بگم، روحانی هم گفت بردند و خوردند، این مبارزه با فساد است، آقای بگم بگم باید فهرست خود را به قوه قضاییه می داد، رییس جمهور در مقابل مردم و روابط بین الملل مسئول است. امیدواریم اشتباهی که رییس جمهور قبلی مرتکب شد رییس جمهور کنونی تکرار نکند، خوردند و بردندها را در نامه ای مستقیم و صریح و محرمانه معرفی کنید البته این موضوع را باید به شرطی گفت که حواله به جهنم نشویم، با این حرف ها منتقدین کناره نخواهند رفت.

 

حبیبی خطاب به رییس جمهور گفت: آقای رییس جمهور عصبانی نشوید، ابزار اصلی مدیریت سعه صدر است، پشتیبانی اصلی شما و روسای جمهور بعد پس از عنایت رهبری مردم هستند مردم باید قانع شوند از شما پشتیبانی کنند در این صورت هیچ نیروی داخلی و خارجی در مقابل شما عرض اندام نخواهد کرد.

 

وی با تاکید بر ضرورت در ثبات نسبی در قوانین و مقررات تاکید کرد: تولیدکننده برنامه ریزی می کند که محصولات را به داخل و خارج می فرستد و قانونی وجود دارد اما آیین نامه قانون را نقض می کند و این موضوع سبب عدم اطمینان کسانی است که کار تجاری می کنند.

 

وی اظهار کرد: اگر قانون با ثبات وجود نداشته باشد فساد و زمینه آن گسترش می یابد.

 

حبیبی اظهار کرد: حزب ما حزب عاشورایی منتظر است ما با اتکا به فرهنگ عاشورا حزب مان تشکیل شد و پایه گذاران ما خون شریف شان را با اعتقاد عاشورایی و انتظار ظهور بزرگ بر زمین ریختند، ضمانت تداوم ما و شما نگرش عاشورایی و منتظرانه است.

پایان پیام/


 

کد خبر 393395

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha